Yksi ovi sulkeutuu

Tänään suljen yhden oven ja lähden kohti uusia tuulia. En ole halunnut miettiä tätä päivää ollenkaan etukäteen, vaikka olen saannut kymmeniä kysymyksiä ”miltä tuntuu?” vastaus on ollut aina sama ”ei miltään, koska en ole sisäistänyt vielä koko asiaa”. Tänään sen kuitenkin aamusta sisäistin kävellessäni viimeistä kertaa bussipysäkille.

img_7662

Tietyllä tavalla tykkään olla huomion keskipiste, johtunee varmaan jatkuvasta hölötyksestäni, sillä olisihan se kurja jos kukaan ei kuuntelisi. Kuitenkin tämän päiväinen huomio saa minut hiljaiseksi. Vihaan hyvästejä! Aina sanotaan, että kyllähän sitä tullaan käymään ja törmätään jossain, mutta totuus on toinen. Olisihan se ihana edes sattumalta joskus törmätä jossain, mutta epätodennäköistä se on. En ole törmännyt edellisiinkään työkavereihini edes sattumalta.

Minulle jäi muutama todella tärkeä ihminen tältä 2,5 vuoden työmatkalta, jotka pidän elämässäni halusitte tai ette! Sain jo eilen läksiäislahjan, joka sai kyllä tämän naisen herkistymään. Myös pomoni sanoi, että olen aina tervetullut tulemaan takaisin töihin. Olen nähtävästi hoitanut työni kunnialla, se on kyllä aina tarkoituksenikin.

Sain kaksi lomapäivää ennenkuin perjantaina lähden avaamaan uuden oven elämässäni. Aijon nollata itseni ja rentoutua, koska ensimmäiset viikot tulevat olemaan varmasti jännittäviä.

Ihanaa tiistaita kaikille <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Yksi ovi sulkeutuu”

 1. Huiii jännää, onnea uusiin tuuliin! 🙂 <3 Itse olin vastaavassa tilanteessa keväällä, kun irtisanouduin 6v työsuhteestani muuttaakseni 700 km päähän ja uuteen työpaikkaan 🙂 Lähteminen ja hyvästit tuntui silti hieman pahaltakin eikä itkuilta vältytty, mutta oon mä nyt onnellinen siitä että repäisin kunnolla ja lähdin <3 Tyytyväinen elämääni juuri nyt! <3

  Off topicina haluaisin kysyä vielä hiuksistasi, koska ne on upeet! <3 Olisiko mahdollista saada postauta ihan hiuksiisi liittyen? 🙂 Muistelen, että olet ainakin jossain vaiheessa käyttänyt klipsejä? Onko vinkkejä niiden käyttöön / millaiset omat rutiinisi niiden kanssa ovat tai olivat? Entä, millainen sun ihan oma tukkasi on ja kaipaatko koskaan blondeja kutrejasi? 🙂 Minä olen ollut vaaleatukkainen nyt varmaan reilu kymmenen vuotta, tumma välillä polttelee ajatuksen tasolla, että josko.. 😀

  Mutta ihanaa ja tunnelmallista alkutalvea, poltellaan kynttilöitä ja vietetään masennuksetonta marraskuuta <3 🙂

  • Voi kiitos <3 Minulla on ollut nyt 1,5 vuotta teippipidennynset, jota ennen käytin kyllä clipsejä.

   Voin tehdä hiuspostauksen kun alan näitä teidän postaustoiveita nyt toteuttamaan pikkuhiljaa <3

   Ps en kaipaa vaaleeta tukkaa ainakaan tällähetkellä yhtään. 🙂

 2. Heippa Krista!

  Kiitos mahtavasta blogista, sitä on aina ilo lukea! <3
  Postausideana heittäisin ilmoille sellaisen, että kertoisit vinkkejä jalkojen pienentämiseen/kehonkoostumuksen muuttamiseen tältä osin! Esim. olisiko tähän HIIT-treenit toimivia, onko raskaat kyykyt ehdoton nounou, ruokavalio/lisäravinne/muut vinkit tähän jne.. 🙂 Itsellä löytyy alapainotteinen kroppa, jota tahtoisin tasapainottaa! Sulla on niin upeassa kunnossa kroppa, ettei voi muuta kuin ihailla!! 🙂 <3

  • Kiitos itsellesi ideasta! Alan nyt pikkuhiljaa toteuttamaan toiveita, joten laitan tämän litalle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta