Mun Isä <3

Ihanaa ja rakkauden täyteistä isänpäivää kaikille. Lähdin aamulla kävelylle ja aloin miettimään mitä minun isäni merkitsee minulle. Lopulta kotiin päästyäni pääsi itku ja oli pakko herättää Joni ja kertoa ajatuksistani.

Naurun oon perinyt iskältä <3
Naurun oon perinyt iskältä <3

Olen sanattoman kiitollinen mitä isäni on antanut minulle. Ollessani lapsi hän raatoi aamuyöstä iltaan töitä ja todella vähän muistan ajoista milloin isä olisi ollut kotona. Kyllähän hän kävi nukkumassa, mutta siihen aikaan olin jo itsekkin höyhenten maailmassa. Haluan kiittää, että olet raatanut niska limassa, jotta meillä olisi hyvä olla. Kiitos, että olet aina uskonut ja kannustanut minua  rohkeasti lähtemään unelmieni perään. Olen uskaltanut elämässäni ottaa riskejä, koska tiedän jos tipun nostatte äitin kanssa aina minut!

Leivoin elämäni ensimmäisen kakun isäpäivälahjaks <3
Leivoin elämäni ensimmäisen kakun isäpäivälahjaks <3

Itku tuli ajatuksesta miten kiitollinen olen, koska minulla on isä! Minulla on paljon tuttuja, joille tämä päivä ei ole yhtä onnellinen mitä se minulle oli. En pysty, en halua ja minun ei ikinä edes pitäisi miettiä mitä jos.. Olkaamme onnellisia näistä hetkistä mitä meillä on tällähetkellä läheisiemme kanssa ja muistetaan sanoa ”minä rakastan sinua”.

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta