ELÄMÄNI RANKIN 30MIN!

img_7625

*sis. mainoslinkkejä

Päätin eilen illalla, että haluan ylittää rajojani, haluan myös lähteä pois mukavuusalueeltani. Aina  päättäessäni jotain ne tuppaa tapahtumaan todella nopealla aikataululla niinkuin nytkin! Aamulla heräsin, pakkasin salikamat ja lähdin Lauttasaaren Liikuntakeskukseen elämäni ensimmäiselle ryhmäliikunta tunnille. Olin suorastaan kauhusta kankeana ennen tuntia! Eilinen Karlan vetämä selkätreeni oli vetänyt yläkroppani niin kankeaksi, että tiesin tämän olevan haaste kropalleni 😀

Eilen selkäni oli äärirajoilla :D
Eilen selkäni oli äärirajoilla 😀

Halusin aloittaa heti raskaalla tunnilla eli LesMillssin sprintillä, huh sanon minä! Hanna Kivistö, joka veti tunnin oli ihan mieletön vetäjä! Pakko myöntää, ettå olen aina luullut ryhmäliikuntatuntien olevan tosi ”iisejä” ja sen takia en ole niistä syttynyt. Käsitykseni on ollut aivan väärä ja luulempa, että Seunan tyttö jäi nyt koukkuun.

Pyörätkin oli ihan mun väriset!
Pyörätkin oli ihan mun väriset!

Varmasti tulen käymään tuolla myös salin puolella, sillä siellä oli todella hyvät laitteet ja tilaa oli! Kolmessa eri kerroksessa mahtuu varmasti temmeltää, vaikka olisi ruuhka-aika!

Salin respa oli tosi viihtyisä, vieressä myös lapsiparkki!
Salin respa oli tosi viihtyisä, vieressä myös lapsiparkki!

Minulla on ilo tarjota myös teille Offerillan kautta Lauttasaaren Liikuntakeskukseen 1kk sali- ja ryhmäliikuntakortin VAIN 19€ (norm. 89€) Tämä tarjous ei ole enään pitkään voimassa, joten hyödynnä se NYT niin ensi viikolla voimme törmätä samoilla tunneilla!

Nyt kun Joulukin on tulossa kannattaa ehdottomasti tilata Offerillan uutiskirje, sillä siellä on super hyviä tarjouksia niin kauneuteen, hyvinvointiin, liikuntaan ja paljon muuhun liittyen!

<3 Krista

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “ELÄMÄNI RANKIN 30MIN!”

  1. Jos vaan salillasi on LessMills Grid, niin suosittelen! Tosi kova tunti, oon jääny koukkuun vaikka välillä luulenki kuolevani 😀

    • Pitää ehdottomasti selvittää onko ja mennä kokeilemaan ÄÄRIRAJOJA! Olen heti huomenna menossa uudestaan, mutta Bodypumppiin, koukkuun jäi 😀

  2. Suosittelen kans ehdottomasti noita les millsin grittejä: plyoo, strentghii ja cardioo, ihan hullun hommaa 😀 oon säännöllisesti käyny niissä 2014 vuoden keväästä mutta silti tuntuu aina yhtä kauheelta! Kannattaa kokeilla kans bodyattackii, siinä juostaan paljon ja hyvät musiikit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta