PÄIVÄ MUN KANSSA

Eilen oli todella tehokas ”vapaapäivä” töistä. Aamusta kävin allekirjoittamassa uuden työsopimuksen, voi vitsi olihan sitä intopiukeana jo odotettukin! Sieltä suoraan lähdin Boombodystorelle noutamaan kuvausvaatteita FF:n kuvauksia varten.

Lunta tuli ihan vaakatasossa ja päätin etten mene tuota pientä matkaa julkisilla vaan kaikki hyötyliikunta on plussaa! Normaalisti puolen tunnin matka kesti eilen tunnin 😀 Mietin itsekseni, että jos ulkona kävely on talvisaikaa näin haatavaa on minun lisättävä rutkasti kaloreita päiviini, jotta en tule ensi keväänä saranoiden puolelta sisään! Oletteko jo kokeileet lumihanki-kävelyä, ainakin itse tunnen kuinka rasva valuu pitkin selkääni tätä harrastaessa.

img_7611

Vuoden ensimmäisen pyllähdyksen jälkeen pääsin turvallisesti kotiin. Muistan kuinka otin FF:n snäppiin todella sekavan oloisia snäppejä, koska ajatus ei pysynyt aivojen raksutuksen mukana. Rehellisesti sanoen tuntuu ettei pysy vieläkään. Oikeastaan mietin äsken ”mitä ihmettä olen taas kirjoittamassa ja tästä ei varmasti kukaan saa mitään selvää”. Olen enemmän kuin viikonlopun tarpeessa! Sain ajatuksen puutteesta huolimatta KAIKKI rästityöt hoidettua ja tuli todella helpottunut olo tämän myötä <3 Vihaan jättää asioita ”mappi Ö:hön”, mutta jostain on joustettava kun tunnit eivät päivässä aina tunnu riittävän.

img_7608

Todella nopean laittautumisen jälkeen juoksujalkaa A-lehdille kuvattavaksi. Tuo”juoksumatka” ei ollut kuin 100m, koska asun tässä vieressä 😀 Onneksi sain ammattilaiselta viimesilauksen lookkiini. Tosiaan FitFashion on muuttumassa yhdemmän näköiseksi ja sen tiimoilta järjestettiin nyt kuvaus isoimmille Blogeille. Enpä kyllä rehellisesti olisi uskonut kuuluvani tuohon sakkiin! Olen tehnyt tätä vasta vuoden ja ihmeen kaupalla te ihanat jaksatte lukea löpinöitäni vieläkin, kiitos siitä <3

Päivä oli niin tapahtumarikas ja kiireinen, joten treenit menivät ihan penkin alle. Illalla päätin tankata vähän enemmän hiilareita, jotta tänään olisi enemmän virtaa ja se toimi! Olen koko päivän töissä juossut paikasta A paikkaan B. Treenitkin sain kuin sainkin vedettyä kunnialla, vaikka aluksi olikin tahmean tuntuista.

Xoxo Krista

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “PÄIVÄ MUN KANSSA”

  1. Nää sinun tekstit on sellasia hyvän mielen tekstejä, joita lukiessa nousee hymy huulille 🙂 Näistä välittyy aitous, ja on kiva lueskella rentoja juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta