EILINEN KUVINA <3

<3
<3

En pysty sanoiksi oikein pukea tätä onnen määrää mikä tällä hetkellä sydämessäni on! En myöskään pysty uskomaan, että nyt on Marraskuu ja elämässäni kaikki on paremmin kuin koskaan ennen. Minä muutun, sinä muutut ja elämämme muuttuu siinä samalla juuri siihen suuntaan mihin sen  on tarkoituskin <3 Näin on myös käynnyt rakkaalla ystävälläni Karlalla. Olen aina halunnut olla ystävieni tukena heidän parisuhteissaan, mutta nyt voin sanoa ettei tuollaisia hengenheimolaisia kuin Karla ja Ville ole hetkeen kävellyt vastaan! Olen sanoinkuvailemattoman onnellinen, että olen saannut nämä ihmiset elämäämme!

Tehtiin aivan uusia liikkeitä mitä aijon käyttää tulevaisuudessa!
Tehtiin aivan uusia liikkeitä mitä aijon käyttää tulevaisuudessa!
:D Oli niin kova meno,että kuva kertoo kaiken.
😀 Oli niin kova meno,että kuva kertoo kaiken.

Eilinen pikkujoulu alkoi rehellisellä treenillä, jonka Ville veti meille naisille. Lyhyesti ja ytimekkäästi niinkuin armeijassakin on tapana puhutella ”kiitos kapu en varmasti kävele viikkoon”. Treeni oli todella intensiivinen ja harvoin Kribi on hiljaa, mutta eilen olin :D. Onneksi meillä oli tiedossa herkkuillallinen ja olihan siellä ”palautus” munkkikin minulle ostettu! Ilta meni syöden, juoden, saunoen ja ennenkaikkea huutonauraen. Siellä me laulettiin singstaria, leivottiin torttuja ja pojat pelasi NHL 17.

Aika tyytyväinen tyttö!
Aika tyytyväinen tyttö!
Gluteenittomien joulutorttujen taikinan kanssa oli "pieniä" ongelmia :D
Gluteenittomien joulutorttujen taikinan kanssa oli ”pieniä” ongelmia 😀
Ei se ulkonäkö vaan sisältö ;)
Ei se ulkonäkö vaan sisältö 😉
Nostettiin malja vaimojen uusille tuulille ;)
Nostettiin malja vaimojen uusille tuulille 😉

Onnellisuus mikä suonissani virtaa johtuu ainoastaan kiitollisuudesta. Ei ole itsestäänselvyys löytää elämäänsä näin upeita ihmisiä. Ei ole myöskään itsestäänselvyys, että ne upeat ihmiset pitävät myös sinua upeana. Lähdimme tänään Lahdesta kotiin ja totesimme Jonin kanssa yhteen ääneen ”takas tullaan heti kun kutsutaan”. <3

Ostettiin tuliaisiksi jouluihmisille nämä <3
Ostettiin tuliaisiksi jouluihmisille nämä <3

Iltamme ei lopu tähän nimittäin kotiin päästyämme Joni alkoi kaivamaan vaatehuonetta. Ihmettelin tovin, että nytkö se alkaa pyykkäämään? Ei, hän etsi minulle Suomipaidan ja me lähdemme kuulemma katsomaan SUOMI-RUOTSI lätkää!! Minä suuri penkkiurheilun rakastaja pääsen avaamaan ääntäni hallille, voi juku!

 

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “EILINEN KUVINA <3”

 1. ah nyt ol iasenetta tossa tekstissä kyl ja tuli viel nopeella temmolla ja hyvä parikuva teist se yks minkä näin ni oli jotenkin leijja 😀 mut tossa oli sitä kunnon asenetta ..

  ainoo kyssäri mikä jäi mieleen et milel maistuu vinkku ja toi puanne munkki yhessä vaikee kuvitella et maistuis hyvälle mut suosittelkko maistaas?

 2. Ihana meininki ja aikaisessa joulutunnelmassa. oletko jouluihminen? tortut persoonallisen näköisiä, tosiaan maku ratkaisee.

  • Olen nykyään jouluihminen, tai olen aina ollut jos vain olisi lunta 😀 <3

 3. Ihanaa kun olet noin onnellinen. Huomaa että olet parisuhteessasikin <3 eikö Joni ollut juuri pikkujouluristeilyllä? Mun mies lähtee ens pe ja oon ite töissä koko vklpn. Ja jotenki ahistaa ajatus et bilettää siellä ja ei saa varmaa aina kiinni.. oliks teillä jotkut selvät säännöt yhteydenottamisee et laitoitte viestiä ennen nukkumaanmenoo tai kuinka paljon yleensä ootte yhteyksissä kun toinen on illan/yön poissa? Onksul jtn vinkkei antaa etten ajattelis tota nii "pahana" kun lähtee 😀 luotan kyl häneen. Ei oo siitä kii. Outoo vaa olla iha yksin 😀
  Mutta anyway ihana blogi. Ja olis ihana joku päivä sun kaa postaus ja jtn parisuhde postauksia? :))

  • Olen todella onnellinen <3 Hän oli juuri risteilyllä kyllä 🙂 Ihan turhaan alat ahdistua asiasta, koska ei se sinulta ole pois jos hänellä on hauskaa vaan päinvastoin! Meillä ainakin on paljon ihanempaa yhdessä kun välillä toinen on pois. Minullekkin on ollut aikoinaan todella vaikea päästää toista ja se on tuntunut kurjalta, mutta olen itse halunnut muuttua! Itse luotan Joniin 110% ja tiedän ettei hän tekisi ikinä mitään mikä loukkaisi minua. Olen miettinyt myös asiaa niin ettei mihinkään mitä toinen tekee voi vaikuttaa, koska niin se on. Voisin kyllä kirjoittaa jotain parisuhdepostauksia useammin! Nyt vain olet iloinen sen toisen puolesta, että hän lähtee pitämään hauskaa! 🙂

  • Koska Joni ei niin tykkää kuohuvasta, mutta pakotettiin perjaatteen vuoksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta