Pikkujoulut Lahdessa!

Sää on kuin morsian! Lähdin heti herättyäni tänään aamukävelylle ja laitoin joululaulut soimaan. Voi olla, että heti Jouluaaton jälkeen ei jaksa yhtään enään glögiä tai joululauluja, kun näin aikaisin on jo aloittanut 😀

Valmiina pyllytreeniin!
Valmiina pyllytreeniin!

Lähdimme juuri ajelemaan kohti Lahtea Jonin kanssa. Olemme menossa yökyläilemään Karlan ja Villen luo, voi vitsi olen innoissani! Meillä kaikilla on niin samankaltainen huumorintaju, että vatsalihakset tulee treenattua nauramalla. Menemme nyt ensimmäiseksi yhdessä salille, jossa Ville ala Kapteeni vetää tytöille rehellisen pyllyreenin. Pakko myöntää, että jännittää todella paljon. En ole kisojen jälkeen treenannut kenenkään valvovan silmän alla, vaan enemmän höntsäillyt ja pysynyt mukavuusalueella.

Tästä on tulossa HYVÄ PÄIVÄ ja lupaan huomenna kertoa enemmän! Iltaamme kuuluu lasilliset kuohuvaa, koska meillä vaimoilla on kummallakin tapahtunut tällä viikolla huiseja juttuja 😉 Ihanaa viikonloppua myös juuri sinulle <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta