Elämässäni alkaa uusi luku!

Tänään on yhden aikakauden päätös ja uuden alku, josta pystyn vihdoin kertomaan myös teille! Moni teistä tietää minun olevan ihminen, joka jatkuvasti haluaa mennä eteenpäin. Syksy kun alkoi tehdä tuloaan oli minulla todella jämähtänyt olo. Mietin monta viikkoa mistä tämä voisi johtua ja tajusin saavuttaneeni ”kaiken” nykyisessä työpaikassani.

img_7427

Punnitsin asioita paljon miettiessäni myös töitä, joita teen toiminimeni kautta. Nykyinen työnantajani on ollut todella joustava työajoissani ja olen saannut olla paljon palkattomana, jotta olen jaksanut kaikki työni hoitaa kunnialla, kiitos hänelle siitä! Tänään kuitenkin irtisanouduin, koska minulle tarjoutui mieletön mahdollisuus! Uskomattomin juttu tässä on se etten kerennyt edes hakea kyseistä virkaa. Olin edellisen työhaastattelun hoitanut niin hyvin, että minulle soittamalla ehdotettiin tätä paikkaa ja kyseltiin olisinko kiinnostunut tulemaan haastatteluun. Kahden haastattelukierroksen jälkeen sain itseni myytyä Elisalle floor-manageriksi eli käytännössä työni on pitää kaikki niin asiakkaat kuin myyjätkin tyytyväisinä 🙂 Rakastan työskennellä ihmisten parissa, joten oikea työ oikealle ihmiselle. Tämä on pilottikokeilu, joten aijon hoitaa työni niin hyvin, että pian muissakin liikkeissä on asiakaspalvelu mestareita ;)Ihan huippua en osaa pukea sanoiksi kuinka innoissani olen!

Eilen illalla tämä kaikki selvisi ja viime yönä taisin nukkua vain muutaman tunnin, koska jännitin irtisanoutumista niin paljon 😀 Kaikki suijui kuitenkin juuri niin hyvin kuin osasin arvatakkin! Jokaiselle elämän osa-alueelle on paikkansa ja aikansa. Nyt on minun aikani lähteä etenemään urallani ja vain taivas on rajana 🙂

Näihin super hyper ällöttävän ihaniin onnen kyyneleihin haluan toivottaa teille ihanaa viikonloppua!  

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Elämässäni alkaa uusi luku!”

    • Olen pelkästään merkonomi, mutta työtä tekemällä olen päässyt kivasti etenemään 🙂 kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta