SUPER ÄRSYTTÄVÄN…..

Paniikki, paniikki ja vielä kerran paniikki, SE ON MARRASKUU! Suurinosa teistä varmasti muistaa, kuinka kauhulla olen odottanut tätä kuuta, koska se on ollut vuosi vuodelta vain pahempi pimeyden ja synkkyyden ansiosta. Tästä pääset lukemaan viimevuoden ajatuksiani Marraskuusta.

img_7447

Lauantaina menivät elämän prioriteetit taas uusiksi. Lenkiltä tultuani kotiin alkoi aivot raksuttamaan niin kovaan tahtiin, että ihan alkoi hirvittää! Oli pakko saada muuta ajateltavaa, joten siivosin koko kämpän samalla, kun podin huonoa omatuntoa siitä, että kehtaan valittaa ”tosi p*rseestä tää pimeys se saa mut niin alakuloseks”. Mulla oli tasan yksi vastalause näin ajattelevalle Kristalle ”valoja päälle muija ja nauti elämästä”.

Jokaikisen aamuna töihin mentäessäni bussini ajaa sillan ohi, se saa minut hymyilemään. Minä saatoin pelastaa sen pojan päivän, mutta hän pelasti minut Marraskuun masennukselta! Eilen mietinkin mitä on tapahtunut, kun illat pimenee ja minulla mieli vain kohenee, tunnen itseni todella onnelliseksi. Päätinkin eilen olevani mielummin super ärsyttävän positiivinen koko Marraskuun, joten kontrasti viime vuosiin on älytön! En näe enää mitään syytä ja varsinkin ilman mitään syytä olla pimeyden ”uhri”. Elämässä tapahtuu hyviä asioita jos olet niille vastaanottavainen ja minä olen!

Tästä alkaa vuosikymmenien paras Marraskuu ja aijon ottaa tästä pimeydestä kaiken irti 😉 Mulla on #allgoodeverything ja aijon nauttia elämän jokaisesta käänteestä mitä se minulle tuo tullessaan <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “SUPER ÄRSYTTÄVÄN…..”

  1. noh omani ei alkanu kovin hääppösesti ku skidi potkii päähän aamuyöstä ja heräsi nkerran muutenkin noh siitä kikuiltuani tytölle vaatteita ei löytynyt msitään ja nyt on taas hujan hajan kaikki mut kyl tää biisi on novmeber rain 😀 ehkä tää tästä muuttu taas ajatuksestahan se aina lähtee..
    https://www.youtube.com/watch?v=kI6MWZrl8v8

  2. Mä odotan tätä marraskuuta taas enemmän kuin koskaan. Koko kuukausi lomaa, lähtö muutamaksi viikoksi Dubaihin ja kihlat elämäni miehen kanssa. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta