KUVIA JOITA EN AJATELLUT KOSKAAN JULKAISTA

Olen todella paljon selaillut vanhoja kuvia ja naureskellut miten räjähtäneeltä sitä välillä näyttää 😀 Kuvat merkitsevät minulle todella paljon. Aina huonoina hetkinä on kiva palata niihin hyviin hetkiin kuvien kautta ja kummasti se mieli yleensä virkistyy. Olen ottanut kuvia talteen eri muistitikuille, jotta ne pysyvät tallessa! Tässä tulee kuvia, joita en ajatellut koskaan julkaista.

''Mitä sä täällä teet'' :D
”Mitä sä täällä teet” 😀
Pumppaa pumppaa!
Pumppaa pumppaa!
KUKA OTTAA TÄLLAISIA KUVIA :D
KUKA OTTAA TÄLLAISIA KUVIA 😀
Oon näyttäny aina kisadietillä yhtä räjähtäneeltä huh!
Oon näyttäny aina kisadietillä yhtä räjähtäneeltä huh!
Kuka arvaa muuten lempi herkuni?
Kuka arvaa muuten lempi herkuni?
Peikko?
Peikko?
Aamulenkillä oli aikaa ottaa tällänen kuva :D
Aamulenkillä oli aikaa ottaa tällänen kuva 😀
''hyvä kuva otettu nyt mä meen'' :D
”hyvä kuva otettu nyt mä meen” 😀
Tähän kuvaan on hyvä lopettaa, nimittäin yksi rakkaimmista kuvista minulle <3
Tähän kuvaan on hyvä lopettaa, nimittäin yksi rakkaimmista kuvista minulle <3

Katsotteko te vanhoja kuvia ja muistelette niitä hetkiä jolloin kuvat on otettu?

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “KUVIA JOITA EN AJATELLUT KOSKAAN JULKAISTA”

    • Kiitos 😀 <3 Alkaa aina naurattamaan kun katselee vanhoja kuvia!

  1. Mä luen näitä blogeja satunnaisesti täältä Fitfashionista tyyliin bussissa tai kampaajalla tms. enkä jaksa kommentoida koskaan. Sun blogi on yks harvoista, jonka klikkaan useimmin auki. Syitä on montakin. Sun teksteistä välittyy jotenkin semmoinen kiva positiivinen ote elämään, ja niitä on kiva lukea, koska positiivisuus tarttuu 🙂 Itekin treenaan aktiivisesti salilla ja et usko, mutta oon joskus meinatessani jäädä vaan löhöämään sohvalle, saanut puhtia lähteä sinne treeneihin, kun oon lukenut jonkun sun kivan postauksen. Vaikutat symppikseltä tyypiltä! Kaikkee hyvää sulle tähän kaamokseen! 🙂

    • Voi ei miten ihana kommentti! Kiitos kun tulit kommentoimaan, koska sain paljon iloa tähän pimeään iltaan <3 Ihana kuulla jos pystyn motivoimaan ja lupaan yrittää myös jatkossa! Kaikkea hyvää myös sinulle <3 <3

  2. Ai jumpe, miten hauska postaus! Oot niin symppis! Pakko kompata aiempaa kommentoijaa, blogisi erottuu kyllä ehdottomasti edukseen. 🙂 Niin mainiota ja aitoa meininkiä! Mielettömästi tsemppiä syksyyn, ja kiitos ihanasta blogista!

    • Voi kiitos, te lukijat olette ihan parhaita! <3 Ihanaa syksyä myös sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta