Apua 5 paljastusta mitä et tiennyt minusta!

Kivasti on kesän jälkeen tullut uusia lukijoita, joten haluankin taas paljastaa itsestäni asioita mitä et välttämättä tiennyt minusta.

img_5618

1. Olen soittanut poikkihuilua 12 vuotta ja suorittanut musiikkiopiston päättötodistuksen. Pidin 18 vuotiaana yhden välivuoden. Minulla oli enään vuoden loppurutistus jäljellä valmistumiseen, joten päätin sen puristaa. Lapsena tykkäsin kauheasti soittaa, mutta vanhemmiten alkoi laulaminen enemmän kiinnostaa. Olen käynnyt myös yksityisillä laulutunneilla.

2. Olen osallistunut Voice of finlandiin 😀 Kyllä pääsin ensimmäiselle kierrokselle eli tuotantoyhtiön eteen laulamaan, mutta jännitys vei voiton ja ei toivoakaan jatkopaikasta. Tämä oli kyllä kiva kokemus, vaikka häpesin sitä pitkään mokaamiseni takia. Enkä sano, että olisin päässyt jatkoon vaikka kaikki olisi mennyt nappiin, mutta näin ollen minulle olisi jäännyt parempi mieli kokemuksesta.

3. Minulla on vain muutama sukulainen (vanhempieni lisäksi) kenen kanssa pidän edes jonkinnäköistä yhteyttä.. Surullista, mutta totta. Seunan suku pitää onneksi yhtä, vaikka harvemmin näemme <3 Serkkutyttöni muuten näyttää ihan multa nuorempana 😉

4. Olen todella paha suustani jos minua tai läheisiäni kohdellaan huonosti. Esimerkiksi ei kannata kokeilla perseen puristamista baarissa, koska saatan antaa ”Kribin kädestä”. Onneksi mulla on oma ”turvamies” yleensä matkassa mukana!

5. Olen ollut nuorempana ”sipsi riippuvainen”. Tämän voi todistaa äitini, joka löysi aina piilotettuja tyhjiä sipsipusseja vaatehuoneestani. Tuolloin minulla oli treenejä päivittäin, joten se ei näkynyt kropassani. Tietenkin teini-ikäisenä tämä päivittäinen herkuttelu alkoi näkymään ja siihen oli pantava stoppi. Se ei todellakaan ollut helppoa ja sairastuin syömishäiriöön. Nykyäänkin herkuttelen myös sipseillä herkkupäivinä, mutta olen keksinyt korvaavan terveellisen sipsin jokapäiväiseen arkeeni, nimittäin porkkanan. Raastan juustohöylällä pitkiä siivuja, laitan öljyä ja suolaa päälle, jonka jälkeen uuniin! Tulee muuten rapeita ja korvaa sipsin oikein hyvin 😉

Siinä pari paljastusta 🙂

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Apua 5 paljastusta mitä et tiennyt minusta!”

  1. Voisitko tehdä postausta syömishäiriöstäsi ja miten paranit? Itse olen useamman vuoden kärsinyt syömishäiriöstä ja voimat alkaa olla lopussa.. toisten parantumistarinat kuitenkin tsemppaa ja antaa itsellekkin toivoa että tästä voi vielä päästä eroon 🙂 ja kiitos kivasta blogista, olet upea!! <3

    • Voisin tehdä postauksen omista kokemuksistani ja mielipiteistä! Kiitos sinulle ja varmasti pääset kun uskot itseesi! Ihanaa syksyä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta