Morkkiksen ansiosta ennätykseen

Edellinen postaukseni aiheutti paljon keskustelua ja minusta se on vain hyvä merkki! Kiitos kaikille kommentoijille, edelleen kaikilla saa ja pitää olla oma mielipide. Niin monta kuin on ihmistä niin monta on myös mielipidettä.

img_7269

Perjantaina olin todella väsynyt henkisesti ja fyysisesti töistä päästyäni, onneksi Joni yllätti ja oli tullut hakemaan minut töistä! Päätimme ettei ole mitään järkeä lähteä treenaamaan, koska väsyneenä siitä ei olisi tullut kuin kiukkua. Mitä yleensä käy väsyneenä? On kamala nälkä! Söin tuplamäärän hiilaria päivällisellä ja nälkä oli silti sietämätön. Lähdimme kauppaan ja mitä yleensä nälkäisenä ja väsyneenä tulee ostettua? Pelkkiä herkkuja ja ruoka-aineita, jotka eivät kuulu ruokaympyrään. Näin kävi myös meillä!

Siinä sitten perjantai ilta meni herkutellessa ja katsoessa Vain Elämää. Pakko se on myöntää, että tuli pieni morkkis syömisestä. Varsinkin kun olin edellisenä päivänä kirjoittanut postauksen ”mitä jos minusta tulee pullukka”. Päässäni soi ”tätä menoa sinusta tuleekin” 😀 Vaikka se ei pidä paikkaansa kun pitää herkuttelut kerran viikossa. On myös suuri ero syökö vain illan herkkuja vai kokonaisen päivän. Itse olen kokenut molemmat ja suosittelen ehdottomasti pitäytymään vain ilta herkuttelussa!

df746566-07df-4d88-bdcb-8e234462de98

Lauantai aamusta oli taas sen verran energiaa, että päätin ehdottaa Melinalle jätemäki ennätyksien rikkomista, siis meidän omia ennätyksiä! Näin menimme ja vedimme 10 kierrosta rappusia ylös ja mäkeä alas aikaan 1h 15min!!! Voi veljet mikä fiilis oli treenin jälkeen! Tänään selkätreeni meni paremmin perille kuin miesmuistiin. Pakko todeta, että viikonloput ovat treeniemme kulta-aikaa! Tästä fiiliksestä on loistava aloittaa uusi tapahtumarikas viikko.

Xoxo Kribi <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Morkkiksen ansiosta ennätykseen”

  1. Mulla tuli ihan hirvee olo viikonlopun herkuttelusta. En todellakaan suosittele! Yhden illan tosiaan menee vielä. mutta pari päivää on aika kauheeta. Onneks tähän hyvään oloon jää koukkuun, eikä tartte enää toiste vetää. Tänään saa varmasti hienon pumpin salilla 😀

    • Onneksi hyvään oloon jää tosiaan koukkuun, koska muuten olisin 100kg isompi 😀

  2. Kesän jälkeen pääsin vihdoin salille kunnes uudet kengät tuli kuvioihin ja niin myös rakot. Nyt on jalka”pohja” niin pahasti tulehtunut, että salille ei ole asiaa. Mites vois liikkua näin 2 vkon ajan, että nuo rakot parantuisivat tai siis uusi iho kasvaisi tulehtuneen tilalle? Ehdotuksia? Voiko salilla olla sukkasiltaan vai jääkö kokonaan väliin pariks viikoks? :/

    • Voi ei! Olen itse ollut MONESTI pelkästää sukilla, joten se ei estä mitään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta