KAAMOSMASENNUS

Kun illalla viimeisenä asiana itket ja aamulla ensimmäisenä asiana itket, missä mennään p*rse edellä puuhun? Tämä alku viikko on tuntunut kaiken kaikkiaan pahimmalta miesmuistiin.. Tiedostan, että alkoholin käyttö vaikuttaa näin jälkeenpäin vain negatiivisesti omaan ajatusmaailmaan. Humalatilasta saat vain hetkellisesti hyvän olon, joka muuttuu heti seuraavana päivänä.

img_9355

Elämässä tulee paljon vastoinkäymisiä ja tiedän tämän kaamosmasennuksen olevan pienin niistä. Tiedän myös, että tästä selvitään ja tämä on väliaikainen olotila, johon pystyn omalla panostuksellani vaikuttamaan! Olen myös super onnekas, koska minulla on kumppani, joka oikeasti ymmärtää ja jaksaa kannustaa, vaikka uisin negatiivisuuden virrassa. Eilen katsoimme Kadonneen jäljillä -sarjaa ja tokaisin, että taas sain hyvän perspektiivin omille ”tuskilleni”. Toisaalta ei ole oikeaa eikä väärää tapaa käsitellä ja tuntea asioita… Minkä minä sille mahdan, että pimeys vie minulta voimia?

Monelle kevät on uudistumisen aikaa. Itselläni se on elämisen riemua, jolloin en kerkeä miettimään ”mitä pitäisi nyt muuttaa”. Olin liian kiireellinen, koska kaikki aikani menee elämästä nauttimiseen! Näin syksyisin mietin paljon omaa elämääni, mitä haluan saavuttaa ja miten pääsen lähemmäksi niitä. Kuitenkin pelkään lähteä pois omalta mukavuusalueeltani, koska pelkään vastoinkäymisiä. Mitä jos epäonnistun ja en jaksakkaan käsitellä niitä tässä pimeydessä? Jonin sanoin ei se ota jos ei anna, pitäisikö repästä ja katsoa mitä sitten tapahtuu? Kuulostaa hurjalta, mutta todella lohduttavalta samalla, tiedän meidän pärjäävän vaikka menisinkin perse edellä puuhun.

xoxo Kribi

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “KAAMOSMASENNUS”

  1. Tiedän niin ton tunteen ku elämä potkii päähän 100-0, varsinkin näin kaamosaikaan! Jotenkin pimeys ja kylmä saa ainakin itsellä aikaan ahdistuksen ja epäonnistumisen pelon. En tosiaan osaa tätä selittää miksi, mutta kyllä, et ole ainut joka tuntuu näin syksyisin kiipeävän asiassa kuin asiassa perse edellä puuhun🙈 Täytyy kuitenkii muistuttaa ahdistuksen aikaan itseään että ”mä jaksan!”. Mulla auttaa ystävien ja perheen, sekä tottakai avopuolisoni😍 seura, jolloin saa nauraa ja nauttia elämästä. Vaikka välillä tulee vastoinkäymisiä, ei niiden pidä antaa lannistaa tai saada pelkäämään tulevaa. Mä oon sitä mieltä että täällä saa elää ja nauttia! Tottakai järki päässä ja kohtuudella!😂 Ja mitä olen elämässä oppinut ja rakas isänikin minulle sanonut; Haali positiivisia ihmisiä ja iloisia kokemuksia elämään. Vältä niitä, jotka tuottaa masennusta ja ahdistusta.

    Muista säkin nauttia elämästä, ei saa antaa mielikuvituksen loukata liikaa😉 Oikein ihanaa syksyä Kribi!❤ ja kiitos ihanasta blogista, postaukset on niin inspiroivia ja ajatuksia herättäviä!❤😊

  2. Ihanaa kun kehtaat myöntää, ettei aina hymyilyitä❤ arvostusta ja tsemppiä! Muutkin aika ajoin masistelee, se on osa elämää 🙂

    • Se on elämää ja niin sen pitääkin olla, muuten hyvät asiat eivät oikeasti edes hymyilytä 😉 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta