Liian vanha tähän oloon!

*sisältää kaupallisia linkkejä

Tämän aamun herääminen aiheutti jo eilen jännityksen aihetta, miten jaksan nousta, koska viikonloppu oli rajumpi kuin osasin kuvitella! Kellon pirahtaessa klo 06.15 oli todellisia vaikeuksia saada silmiä auki niin väsymyksen kuin silmien turvotuksenkin takia 😀

img_9353

Ensimmäistä kertaa miesmuistiin otin koko viikonlopun todella rennosti! Kuten arvata saattaa en tehnyt mitään treenejä pe-su välillä ja senkin edestä lappasin ruokaa kiduksiin aina hereillä ollessani. Olo on myös tällä hetkellä sen mukainen 😀 Olimme eilen Amarillossa syömässä, jonka jälkeen menimme leffaan katsomaan Nainen junassa. Trailerista olimme päätelleet elokuvan olevan aivan huippu hyvä, mutta todellisuus oli muuta. En suosittele darrapäissään menemistä leffaan, joka saa hienpintaan pelkästä katsomisesta. Oli ehkä liian raaka tälle tytölle 😀

Yritin olla "freessi" heti aamusta, mutta toinen silmä katto oikealle ja toinen vasemmalle :D
Yritin olla ”freessi” heti aamusta, mutta toinen silmä katto oikealle ja toinen vasemmalle 😀

En valita, koska koko viikonloppu oli aivan ”sekopäisen” hauska kirjaimellisesti. Minusta on niin ihanaa, kun pystymme Jonin kanssa kahdestaan pitämään bileet pystyssä ja ei tule hiljaista hetkeä 😀 Kuitenkin taidan olla jo liian vanha valvomiseen, en ymmärrä miten olen pystynyt 3pv festarit vetämään joskus samoilla silmillä.. Kaikki oli tämän väsymyksen arvoista ja univelkoja yritän kiriä kiinni jo heti alkuviikosta!

Kauhulla mietimme eilen tulevaa pikkujoulujen aikaa ja nyt jo tiedän, että suurimman osan joudun skippaamaan tai olemaan vesilinjalla.

Iloisena, mutta väsyneenä lähden nyt salille kuluttamaan kolmen päivän herkkuja!

 

Housut täältä

Paita täältä

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Liian vanha tähän oloon!”

 1. Sulle olis kiva kommentoida mutta olisi kiva saada niihin myös vastausta..

  Meinasin vaan kommentoida tuohon postaukseen jossa kerrot pimeyden vaikuttavan, niin en voisi enempää olla samaa mieltä. Tämä pimeys on niin perseestä ja tuntuu pahimmalta koskaan. En saa itseäni sängystä ylös, torkutan, olen ihan väsynyt, alkuyöstä en saa nukuttua kun olen aamulla nukkunut liian pitkään jne ja torkuttamisen takia olen ihan poikki. Oravanpyörä on valmis. Ärsyttää niin paljon mutta minkäs teet, on helpompi sanoa että lopeta torkutus kuin että oikeasti sen saa loppumaan.

  Olen sentään itse lähdössä Floridaan joulukuussa mutta tarvisi edelleen rantakuntoa hankkia mutta tämä väsymys ei auta asiaa yhtään ja herkkuhimot.

  Et varmaan tähän mitään kommentoi mutta et ainakaan tämän asian kanssa ole yksin!

  • Todella kurja kuulla, että sinusta tuntuu etten vastaa kommentteihin, vaikka aina olen sinullekkin vastaillut 🙂

   Olen alkanut syömään tuplamäärän sinkkiä ja D-vitamiinia se on hiukan helpottanut! Toivottavasti sinullakin alkaa helpottamaan, muistetaan asennoitua tähän pimeyteen oikein! <3

   Paljon voimia sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta