THE BLOG AWARDS – juhlat, jotka kesti 2 päivää

Perjantaina juhlittiin Bloggareiden vuoden työtä The Blog Awards juhlissa A-lehtien tiloissa. Minun onnekseni juhlat tosiaan järjestetään tossa 200m kotioveltani, joten ei tarvinnut taksi jonoissa jonotella. Tänä vuonna menimme Pauliina Pakarisen kanssa yhdessä juhliin. Monet teistäkin seuraa Pauliinaa ja voi vitsi mikä kunnia oli tutustua tähän niin sisältä kuin ulkoakin kauniiseen naiseen! Meillä on kyllä samanlainen huumorintaju ja naurua näistä juhlista ei puuttunut.

Krista seuna

Juhlissa oli paljon meidän FF:n porukkaa ja oli todella kiva jutella kaikkien kanssa. Ruokaa ja juomaa myös oli tarjolla niin paljon napaan upposi! Rehellisiä kun ollaan niin Pauliinan kanssa taisimme neljä lautasta syödä tyhjäksi ja minuun olisi maistunut enemmänkin 😀

img_9325

img_9304

img_9305

img_9312

img_9314

img_9303
Umppu <3

img_9324

Krista seuna

Juhlat olivat aivan uskomattoman hienot ilotulituksineen ja esiintyjineen, kiitos! Viralliset juhlat loppuivat, mutta minulla juhlat olivat vielä alussa. Pojat tulivat hakemaan taksilla minut ja lähdimme Apolloon jatkamaan. Hauskaa riitti ja tuntui, että pilkku tuli todella nopeasti! Tulimme kotiin aamulla ja tapahtui jotain ennenkuulumatonta nimittäin tilasimme taksin takaisin ja lähdimme Jonin kanssa kaksistaan Pata Ässään vielä laulamaan 😀 Nyt naurattaa aivan suunnattomasti, koska en ole koskaan ollut lauantai päivällä pimeessä pubissa laulamassa, kun muut kävelevät Hullujen päivien kassien kanssa ohi 😀 Tulipahan tämäkin koettua ja nyt vasta heräsimme tähän viikonloppuun.

Nyt suuntaamme syömään ja lähdemme elokuviin <3

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “THE BLOG AWARDS – juhlat, jotka kesti 2 päivää”

  1. Hahaa, ihan mahtavaa, että oot päässy kunnolla relaamaan 😄 Josko siitä olis apua syysväsymykseen! Pirteää syksyä ☺️

    • Oli kyllä ihan mahtavan hauska yö-aamu-päivä 😀 nyt vasta alkanut selviämään viikonlopusta 😉 ihanaa syksyä sinne! <3

  2. Kuulostaa ihan mahtavalta! 😀 välillä kunnon irtiotto tekee hyvää, itekkin täytyy muistaa se 🙂 ootte kyllä todella kauniita molemmat Pauliinan kanssa <3

    • Irtiotto teki kyllä tehtävänsä <3 Kiitos kovasti! Ihanaa syksyä sinne!

  3. Hhahah:D Kuulostaa hauskalta illalta! Ja aamulta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta