Nyt se alko, mikä avuksi?

Olen parin viikon aikana huomannut itsessäni ja asenteessani pientä muutosta. Olen myös huomannut, että tämä kirjoittaminen on tuntunut ennätys tahmealta ja jopa ärsyttävältä. Tuntuu ettei olisi mitään kivaa aihetta mistä voisin teille kertoa, vaikka kaikki on todella hyvin! Kotona kaikki on loistavasti, olen pysynyt suht terveenä, töitä on niin paljon kun jaksaa tehdä ja paljon kivoja viikonloppuja tulossa..

Ihmettelin toissaaamuna herätessäni, että miten hampaitani särkee näin paljon.. Syyn hoksasin nopeasti, olen taas alkanut pureskella öisin vai miten sen voisi paremmin ilmaista. Eli puren ja järsin yöt niin, että aamulla leukaluut ovat todella jumissa, joka johtaa totaalliseen pään jumittumiseen. Pureskelua esiintyy ainoastaan silloin, kun minulla on kova stressi. Mistä nyt muka stressaan?

image

Elämä on paperilla luettuna ja ulkopuolisen silmin mallillaan, mutta ei kuitenkaan oman pääni sisällä ole. Syy löytyy tästä vuodenajasta.. Ulkona on todella masentavan synkkää ja kylmyyskin iski oikein olan takaa. Joku saattaa ihmetellä mitä höpisen ja luulisi minun olevan jo tottuneen 26v aikana tähän, ei päinvastoin! Vuosi vuodelta tämä on tuntunut haastavammalta enkä todellakaan haluaisi valittaa, koska tiedän elämässä olevan paljon ISOMPIAKIN murheita. Jos voisin antaisin tämän syysmasennuksen pois, en halua tämän vaikuttavan luonteeseeni saatika lähimmäisiini. Paras ajatus olisi olla kotona nukkumassa talviunta. Aamulla sanoinkin herätyskellon soidessa ”Etkö voisi elättää meit molempii niin et saisin vaan nukkuu. ” Vastaukseksi sain huutonaurun klo 06.30, joten se ei tainnut olla myöntävä vastaus ?

Myös se ettei meille ole mitään reissua varattu saattaa pahentaa tätä fiilistä. Tieto siitä, että saisin edes 2vk valohoitoa ihan missätahansa maailman kolkassa helpottaisi jaksamistani. Älkää käsittäkö tätä purkautumista väärin, halusin vain kertoa missä mennään <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta