MUN TYTÖT

Hyvää kansainvälistä tyttöjen päivää. Joka kolmas tyttö kehitysmaissa menettää lapsuutensa joutuessaan alaikäisenä naimisiin. Joka kolmas nainen joutuu väkivallan uhriksi.
Tänään on YK:n julistama kansainvälinen tyttöjen päivä ja itse olen ainakin miettinyt omaa tyttöyttäni. Aijon sytytän tänään kynttilän kaikille meille tytöille, koska olemme omien elämiemme supersankareita! Nykypäivänä me tytöt pärjäämme ilman poikia, emme ole enää riippvaisia heistä rahallisesti vaan pärjäämme myös itseksemme ja se on hienoa!  Nykyään monen perheen ”pää” on nainen 😉 Toivon, että jonain päivänä me tytöt olemme myös Suomen työmarkkinoilla tasavertaisia poikien kanssa!

NAISET LAITETAAN KORKKARIT KATTOON!
TYTÖT LAITETAAN KORKKARIT KATTOON!

”Elämäni tyttöjä, vahvoja herkkiä.” Tämän päivän kunniaksi haluan kiittää minun tyttöjäni, jotka olette pysyneet vierelläni ja tiedän ettette lähde pois, vaikka emme usein näkisikään. <3

Äiti <3
Äiti <3
Sofi <3
Sofi <3
Karla <3
Karla <3
Melina <3
Melina <3
Eva <3
Eva <3
Maiju <3 Kuva vuodelta 2013.
Maiju <3 Kuva vuodelta 2013.
Susanna <3
Susanna <3
<3
<3

Ei se määrä vaan laatu, kiitos tytöt kun olen saannut nojata välillä teihin. Lupaan olla paikalla, kun tarvitsette tukea!

xoxo Kribi

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “MUN TYTÖT”

  1. Todella tärkeää olla läheisiä ystäviä oli sitten naisia tai miehiä. Ja nimenomaan laatu korvaa määrän.Ihanaa kun Sofikin päässyt kuvaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta