NORDIC FITNESS EXPO

Nyt se on ohi, nimittäin vuoden odotetuin fitness viikonloppu! En tiedä mistä aloittaisin kirjoittamaan teille eilisen tunteiden vuoristoradasta. Lähdin aamulla aikaisin ajamaan Lahteen ja samalla nousi pintaan vuoden takaiset tunnelmat. Olin samalla innoissani, mutta myös peloissani, koska olen tietoisesti pysynyt hieman sivussa nyt fitneksestä. Kuitenkin heti messuille päästyäni näin niin paljon tuttuja, että tuli todella lämmin fiilis ”ei muo ei oo unohdettu” <3

Tietenkin kävin Fitfarmin ständillä,  siellä oli aina yhtä ihana Jutta. Meillä on todella spesiaali yhteys tämän upean naisen kanssa, jota aina vaan ihmettelemme. Jutta aina sanoo, että näkee minussa itsensä nuorena ja se on minulle todella iso kunnia! <3 Herra ja Rouva Mentula oli myös paikalla, Bull heti kysyikin ”no koska kisataan” 😀 Lupasin Harrille ja Jarille mennä toimistolle pikaisesti, jotta saisimme mietittyä mikä on homman laita.

<3
<3

Mitä kisoihin tulee oli Body Fitneksen puolella ihana seurata rakasta ystävääni Maijua. Voi jestas huusin ääneni käheäksi ja se kuulemma kuului lavalle saakka 😉 Myös Kian voitto -168cm Bodyssa sai ihon kananlihalle ja kädet tärisemään. Eli Onnea Kia ja valmentaja Ville Isola 😉

Maiju <3
Maiju <3 Upeasti SM 4!!!!

Odotin kuin kuuta nousevaa Bikinin alkua ja ai jumakauta kun ne prinsessat astuivat lavalle upeine lookkeineen! Odotin sitä fiilistä, että ”vitsi mäkin haluun tonne”.. Se tuli, mutta sit se menikin.. Emmi Juhalan VOITTO, jes nyt meni oikea pysti oikeaan osoitteeseen!!! Kova työ tuottaa tulosta, onnea. Kuitenkin monet monet ennakkosuosikit jäivät ulos fiinaaleista. Se myös ihmetytti syvästi, että edellisen päivän kansainvälisissä kilpailuissa pärjännyt ei päässyt edes eliminaatiokierronselta jatkoon!?!

 

Suski <3
Suski <3

Kaiken kaikkiaan mielestäni -163 cm Biksu on tällä hetkellä kaikista kovin sarja!! Sinne on tullut niin monta uutta jäätävän rakenteen omaavaa kaunista naista, että itse en olisi pystynyt TOP 3 laittamaan järjestykseen! Johanna Hermans – 160 cm oli aivan ylivoimainen, paljon Onnea voitosta! Pitkästä sarjasta jäi kyllä todella tyhjä fiilis. Susanna ei päässyt finaaliin, joten lähdin pois katsomosta. Tämä timanttini on kehittynyt vuodessa aivan hurjasti ja itse olisin ehdottomasti laittanut Suskun finaaliin. Raaka laji ja onneksi elämässä on paljon muutakin, vai mitä?

Nyt on kovien jälkipyykkien aika, mutta minä jätän sen muille. Haluan toivottaa Onnea kaikille jotka nousitte lavalle. Nyt on aika olla myös pettynyt, mutta älkää jääkö märehtimään. Mielestäni saa ja pitää tuntua pahalta, jos suoritus ei mennyt niinkuin oli mietitty. Olethan antanut kaikkesi viimeisien kuukausien aikana ja jos se ei oikeasti missään tuntuisi kannattaisi miettiä, oletko oikeasti antanut kaikkesi, vaikka tämä on vain harrastus? <3

Kribin kisakatsomo kiittää ja kuittaa!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “NORDIC FITNESS EXPO”

  1. ”Raaka laji ja onneksi elämässä on paljon muutakin, vai mitä?”

    Käytännössä ei ole, koska nykynaiset vihaavat lapsia, asuntolainaa, puutarhaa ja purjehdusta.

    • Olen sanonut monesti, että joskus aijon vielä nousta lavalle kun aika on oikea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta