Olenko tyytyväinen kehooni + kuntokuva

Paljon on kyselty josko laittaisin tänne blogiin tämänhetkistä kuntokuvaa. Kiva ajatus sinänsä, mutta on ollut todella vaikea toteuttaa. Nyt varsinkin kisojen alla tuntuu todella hasardilta julkaista kuvia ”tässä meikkis puolivuotta kisojen jälkeen ja 100 berliininmunkin jälkeen”. Koska olen ylpeä ja onnellinen omasta kehostani kaikkine virheineen miksi en toteuttaisi toivetta?

Krista seuna

Ajattelin teidät kuitenkin säästää perus takaposelta, koska niin paljon parempia pyllyjä on nyt koko viikonlopun some pullollaan! Se miten kuitenkin suhtaudun vartalooni 80% ajasta tyytyväisenä on todella tärkeää. Tietenkin meistä jokainen kamppailee  välillä oman pelikuvansa kanssa, mutta se kuuluu itselläni ainakin tiettyyn aikaan kuusta. Tietenkin tämä naisille kuukauden kohokohta sattui itselläni juuri NFE-viikonloppuun 😀 Joten nestettä riittää koko kehossa ja itsetunto menee aikamoista vuoristorataa, voi Joni raukkaa <3

9dcbce2b-6aaf-493a-8483-260c7182e4ac

Mihin olen tyytyväinen:

Ehdottomasti siihen, että jalkani ovat pysyneet ”ruodussa” ja se oli tavoitteeni siirtyessäni offseasonille. Kun on pikkasenkin lihaa jaloissa ja siihen päälle kuorruttaa rasvakerroksen niin itse en viihdy silloin omassa kropassani. Varsinkin kun jalat on 60cm pitkät 😀 Minulla on aina tupannut rasva kertymään reisiin ja varsinkin sisäreisiin. Tottahan toki sitä on kertynyt nytkin noiden herkku lauantaiden jälkeen, mutta ei häiritsevästi! Eli 80% prossaa puhtaasti 20% löysemmin.

Mihin en ole tyytyväinen:

Tämä onkin kinkkinen kysymys, koska en missään tapauksessa haluaisi antaa ”huonoa esimerkkiä”. Totuus on kuitenkin se, että jokaisella meistä on ainakin ykdi kohta kropassa, johon ei ole niin tyytyväinen. Minulla se on eripari kädet.. Olkapäät ja hauikset ovat vähän erikokoiset 😀 Tarkoilla silmillä sen huomaa. Eniten korn tämän haitaksi treenatessa.. Kiva tehdä ylätaljaa, kun toinen puoli on paljon vahvempi! Olen tehnyt nyt paljon yhden käden liikkeitä, jotta pystyn vahvistamaan tätä minun heikkoa vasenta puolta <3

Nyt yritän selvitä viikonlopun näiden naistenpäivien kanssa samalla kun katson upeiden naisten kisaamista Lahdessa 😀 Ihanaa viikonloppua kaikille ja vetäiskää hihasta jos törmätään messuilla!

 

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Olenko tyytyväinen kehooni + kuntokuva”

 1. Mun mielestä tärkeintä on se että on itse tyytyväinen itseensä ja onnellinen sekä muistaa ettei elämä ole itsensä vertailua toisiin, paitsi tietysti he joiden uurastus palkitaan kisalavalle astumisella tänä vklpna:) Ja Kribi, ei niitä 100 berliininmunkkia noista kuvista todellakaan huomaa😉 Sä oot just täydellinen ja niin kaunis!❤ Kaiken lisäks on niin ihana lukee sun päivityksiä jotka on positiivisuutta ja avoimuutta täynnä! Kiitos!❤ Jatka samaan malliin, ja oikein hyvää syksyä sulle ja Jonille!:)

  • LIISA voi vitsi miten hyvä mieli tuli tästä kommentista <3 Kiitos sinulle!! Meiltä ihanaa syksyä sinulle <3

 2. Mielestäni en löydä noista kuvista mitään vikaa enkä muutenkaan kropastasi. Eripariset kädet on aika pieni tyytymättömyys. Nauti kauneudestasi. Itse en siihen pysty, löytyy liikaa vikoja.

 3. Jälleen täytyy todeta, että oot kyllä todella inspiroiva 🙂 Mikä kroppa!! Sun kuvia voi käyttää motivaatiokuvina, kun taistelee ittensä kanssa, että lähtiskö salille, vai lösähtäiskö karkkipussin kanssa sohvalle 🙂 Ihanaa syksyä ❤️

  • KIITOS!! Ihana kuulla, että inspiroin! <3 Ihanaa syksyä sinulle ja paljon tsemppiä koviin treeneihin 😉

 4. Moikka! Näytät kyllä ihan mielettömältä!! Mulla on täysin sama ongelma, että jalat ottaa kyllä hyvin treeniä vastaan, mutta rasva ei vaan millään pala sieltä/ kerääntyy varsinkin sisäreisiin. Puhuit aiemmin kisojen jälkeen siitä, että keskityt nyt jalkoihisi ja siihen, että saisit niistä sopusuhtaisemmat niin postaustoiveena olisikin kirjoitus siitä miten onnistuit ja mitä pitäisi tehdä onnistuakseen? 🙂

 5. Luuletko että itseään kohtaan on kriittisempi kun on useamman kerran käynyt niinkin tiukassa kunnossa kuin missä te fitnessurheilijat kisalavalla olette? Omaan silmään sulla on aivan mieletön body ja rehellisesti sanoen tuollainen kisaajan siisti off-kunto miellyttää silmää myös enemmän kuin se ihan rasvattomin kisalook (vaikka nostankin hattua sille työlle mikä sen eteen on tehty). Kiva kun jaoit nämä kuvat! 🙂

  • Uskon vahvasti, että on paljon kriittisempi.. Valitettavasti! Kiitos kauniista sanoista<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta