VIIMEISTELYVIIKKO, myös minulla?

Apua, tämä on ollut jo 3 vuotta oman syksyni kohokohta nimittäin se on Nordic Fitness Expo viikonloppu. Moni ystäväni nousee SM kisalavalle taistelemaan siitä kirkkaimmasta ja ennenkaikkea nauttimaan kovan työn tuloksista. On ilo seurata sosiaalisestamediasta hehkutusta viimeistelyviikosta, mutta samalla todella haikea olo kun en itse viimeistelyn makuun.

image

Olemme menossa Lahteen katsomaan Sunnuntain kisat ja shoppailemaan messuille. Eli perjaatteessa voisin tehdä viimeistelyt, juoda to-pe vettä aivan tolkuttomasti, vähentää suolaa loppuviikosta, laittaa itseruskettavaa pari kerrosta ja mikä tärkeintä juoda Lauantai iltana kuivattelu viini (tämän aijon hyvän ruuan kanssa toteuttaa 😀 ) Tietenkin hiilareiden tankkaus kuuluu myös osaksi viimeistelyitä, mutta siitä olen pitänyt huolen viimeisen puolen vuoden aikana. Pystyn siin samaistumaan kilpailijoiden ”oloihin” halutessani, vaikka isoin miinus on, että Sunnuntai aamuna kun herään en ole suonikas ja ”kisakireä” 😀

Vitsi kyllä jännittää kisaajien puolesta ja en tiedä kumpi on jännittävämpää olla itse lavalla vai katsomossa huutamassa omille ystäville! Tämä on ensimmäinen kerta, kun menen Nordiciin katsojaksi. Viimeiset kaksi vuotta olen itse siellä kisaillut ja sitä ennen olen ollu messutyttönä töissä. Tämä on siis minulle aivan uutta ja jännittävää. Hyvät kisat ovat joka sarjassa tulossa, koska taso on aivan mieletön! Aijonkin huomenna kertoa teille omat ennakkosuosikkini. Pysykää siis kuulolla.  Tämän viikon kisahuumassa laitan ehkä omatkin ”kuntokuvani” tänne 😉

 

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “VIIMEISTELYVIIKKO, myös minulla?”

  1. Aiotko vielä itse nousta lavalle? Tuntuuko mahdottomalta vai mahdolliselta sitten joskus?

    • Tuntuu oikein mahdolliselta nousta vielä lavalle. Juuri Jonin kanssa naureskeltiin, että se on oikeastaan aika varma juttu tulevaisuudessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta