Älä tuhlaa muiden energiaa

Kaikki tietää sen yhden tyypin, jolla on vähän turhan paljon noussut pissi päähän.  Näitä henkilöitä yritän itse kaartaa ”henkeni edestä”, koska tunnen kuinka samassa tilassa oma positiivinen energiani häviää kuin tuhkatulleen ja itsekkin muutun super negatiiviseksi ja suorastaan kiukkuiseksi. Vaikka menestyisin elämässäni ja tienaisin miljoonia, vaikka olisin Maailmanmestari kaikessa mitä teen, vaikka olisin jokaisen tv-sarjan juontaja en antaisi sen vaikuttaa omaan luonteeseeni. Tai jos joskus alan vaikuttamaan ylpeän nyrpeältä saa kommentoida!

img_9534
Hiki tulee pelkästä ajatuksesta 😀

Toki minäkin olen monesti kuullut, että vaikutan nokkavalta, MUTTA ainoastaan ihmisiltä, jotka eivät ole koskaan puhuneet kanssani. Vihaajat vihaa ja rakastajat rakastaa. Uskon vahvasti, että  ne ihmiset jotka minua rakastaa rakastaa sen takia, koska pidän suurimman osan ajasta itseäni ”pellenä”. Minulle saa nauraa ihan vapaasti en ota sitä itseeni nimittäin yleensä nauran itsekkin todella makoisasti omille kämmeille. En pääse näiden energia syöppöjen sielun maailmaan, koska esim somessa kulissia pidetään yllä ”hyvänä ja rentona tyyppiä”. Oma epävarmuus varmasti johtaa nyrpeään käytökseen ja se on surullista.

Oli pakko päästä purkamaan tätä ajatusta teidän kanssa, koska tänään menetin energiani jollekkin toiselle.. Kertokaa oletteko kohdanneet samaa?

<3 K

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta