SOSIAALINEN VIIKONLOPPU

img_9591

Olen aloittanut tämän postauksen kirjoittamisen 100 kertaa, enkä tiedä millä ylistyssanoilla voisin tämän aloittaa. Viikonloppu on ollut täydellinen, varsinkin eilinen päivä. Aamupäivästä lähdimme ystäviemme luo brunssille. Seillä se koti-äiti oli loihtinut pöydät täyteen herkkuja ja arvatkaa oliko niistä todella vaikea pysyä erossa? Itsehän päätin ”tankata” eilen hyvällä mielellä, koska tiesin, mitä siellä odottaa. Oli myös ihana, koska siellä oli niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin. Lapset saivat tietenkin isoimman huomion ja taisi pikku Onni vauvasta tarttua Kribi-tädille vauva kuume. <3

Brunssi <3
Brunssi <3

Illalla menimme vielä viettämään pariskuntina ”Fitness To Fatness”- iltaa Karlan ja Villen kanssa. Nimittäin Grande Grillen mehevät burgerit upposivat aika helposti vielä kiduksiin 😀 Naurua ja juttua riitti, vaikka pojat tapasivat toisensa ensi kertaa. Tiedättekö sen tunteen, kun aluksi jännittää ”mitä jos ei juttua riitä ja miehet ovat eri aaltopituudella”? Minulle on ainakin todella tärkeää viettää rakkaiden ystävieni kanssa aikaa ja onhan se paljon helpompaa jos voi tehdä juttuja pariskuntina. Onneksi jännitys oli täysin turha! Meidän isot karhut tulivat todella hyvin toimeen ja sovimme heti yhteiset pikkujoulut <3 Nämä pienet asiat tekevät minut super onnelliseksi!

Tänään olimme viettämässä Jonin mummon ja vaarin 50 vuotis hääpäivää. Mikä on pitkän liiton salaisuus? Uskoisin, että rakkaus, luottamus ja huumori! Itselläni ei ole isovanhempia enään elossa kuin äidin äiti, jonka kanssa emme valitettavasti ole olleet vuosiin tekemisissä, joten Jonin ihanat isovanhemmat ovat minulle todella tärkeitä <3

Ihanaa uuden viikon alkua kaikille <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta