Jyväskylän karsinnat – Minun Beginners suosikit

Nyt on ensimmäinen päivä takana Jyväskylässä, vaikka itse en paikan päällä ollut olen koko päivän tiiviisti seurannut netin välityksellä tuloksia! Olemme herkutelleet koko päivän, koska herralla on syntymäpäivät ja välillä ihan naurattanut katsoessa kireitä kisailijoita samalla, kun itse pistää munkkia naamaan ;D

Tasan vuosi sitten omissa karsinnoissani <3
Tasan vuosi sitten omissa karsinnoissani <3

Haluan nyt tuoda julki kisailijoita, jotka pistivät itse silmääni positiivisessa mielessä!

NFE16

Body Fitness -163cm voittaja Elina Niemelä oli kyllä täydellinen pakkaus huh! Olemme Elinan kanssa yhdessä viettäneet nuoruutta mm. oltu Maltalla kielikursilla. Vuosiin emme kuitenkaan ole olleet tekemisissä, joten tämä tuli yllätyksenä ja ILOISENA sellaisena! Elina kilpaili ennen Bikinissä ja nyt on vaihtanut Bodyyn. Tästä naisesta kuulemme vielä on sen verran upea nainen! Paljon onnea huomiseen kisaan Elina!

Nordic fitness expo

Bikini Fitness yli 168cm sarja oli kyllä kuvien perusteella ehdottomasti kovin sarja! Nyt on kireys taso jo karsinnoissa tytöillä kova kaikilla finalisteillä! Top 2 tytöt pistivät silmääni heti, koska lookit olivat todella siistejä. Meikin kanssa saa kyllä olla todella tarkka ettei siitä tule suttuisen näköinen ja näillä naisilla oli 10+ stailaus! Kunnoissa ei ole myöskään moitittavaa ja varmasti kummallakin naisella menee myös huomenna todella hyvin! Neljänneksi sijoittuneella neidillä oli kyllä tämän päivän kisojen parhaimmat pakarat! (kuva alhaalla)

Keskellä on mielestäni kisojen parhaimmat pakarat, lähden huomenna salille kyykkäämään!
Keskellä on mielestäni kisojen parhaimmat pakarat, lähden huomenna salille kyykkäämään! Voittaja on vasen reuna ja upea hänkin!
Nordicfitnessexpo
Bikini Fitness -168cm

Oma pituusluokkani oli suurin jännityksen aihe, koska on kiva nähdä uusia tulokkaita ja jatkuuko kova linja tyttöjen suhteen. Ylhäällä kuvassa voittaja on vasemmalla ja keskellä teillekkin monelle tuttu Ilona, joka oli hienosti sijalla 2 ! Onnea kummallekkin! Heistä kumpikin sijoittui ansaitusti. Tykkäsin kummankin raikkaasta lookista. Voittaja oli todella kovassa kunnossa, jos kunto pysyy hyvänä yön yli on hän huomisessa kisoissa varmasti mitalitaistossa mukana!

En olisi voinnut kuvitella, että kisojen tullessa itse kädet hiessä katselen kuvia ja odottelen tuloksia! Huomenna on ns. pääpäivä ja yleinen sarja astuu lauteille! Teen teille huomenna uuden postauksen miten esim. ystävilläni meni, hyvinhän heillä menee <3 Nyt alamme katsomaan elokuvaa ja taidankin syödä pikkusen karkkia.

Oliko teillä tämän päivän kisoissa suosikkeja?

 

kristaseuna

13 vastausta artikkeliin “Jyväskylän karsinnat – Minun Beginners suosikit”

 1. Ilona yllätti jotenkin, ei ollutkaan niin kireä kuin mitä somekuvasta tulleesta dietistä olisi voinut kuvitella. Jotenkin epäsuhtainen bikiniä ajatellen, tosin kehonmalli, josta itse kyllä tykkään enemmän, kun on vähän enemmän lihaa alavartalossa ja olkapäissä. Sellaisen kuvan jotenkin ainakin kuvista saa.
  Täysin samaa mieltä Elinan kunnosta, huh mahtava.

  • Samoja fiiliksiä. Oon seurannu Ilonan taipaletta jo ennen tätä kisadieettiä ja odotin PALJON parempaa. Ilona on silti edelleen yksi lemppareistani 🙂 Toivottavasti on parempi kunto 2 vkon päästä. Lookki on ainaki Ilonalla tiptop – aina tosi fresh ja jollakin tapaa omalaatuinen.

 2. Ehdottomasti bikinin beginners- 163 sarjan Tii Alasimi! matkan varrella mimmi tuonut rehellisesti fiiliksiään esiin miten välillä v*tuttaa, väsyttää ja nälättää vaan tavoitetta kohti meni kirkkaasti ja stailaus oli omasta mielestäni 10+!
  Propsit myös siitä että kyseessä on äiti, vaimo ja ikääkin lähempänä 40 kuin 30. Todella nostan hattua ja jään odottelemaan mihin asti rahkeet riittää.

 3. Ilonalla oli mielestäni paras stailaus. Hiukset ja meikki oli todella onnistuneet ja pidin eniten :). Ilona oli aivan huippu lavalla, mutta odotin jotenkin parempaa. Sain hänen somestaan sellaisen kuvan, että nyt tulee ihan uusi tyttö lavalle edelliseen vuoteen verrattuna. Noh, saa nähdä onko jopa parempi Lahdessa 🙂 upea hän on silti!

 4. Tii on ihan mahtava!! Ja Henna kiteytit kaikki kommenttiisi, on kyllä upea nainen!

 5. Mäkin odotin somen puolella, että Ilona olis ollut kovempi. En huomannut ainaaan kuvien perusteella muutosta viime vuoteen.

 6. Miksi Ilona sai osallistua Beginners-sarjaan,kun oli keväällä junioreiden overall voittaja? Eikö tossa beginnersissä kuulu olla aidosti aloittelijoita?

  • Beginnersissä kisaavat käsittääkseni nyt kaikki, jotka eivät ole vielä koskaan kisanneet yleisessä sarjassa. Kyllähän siellä oli runsaasti muitakin junior-kisaajia.

 7. ei nyt liity tähän mutta näin sut telkkarissa, kun tuli varmaan 10. uusinta ohjelmasta jutta ja 10 unelmaa, mutta siltikään en ollut koskaan aiemmin tätä jaksoa nähnyt 😀 Vaikutit todella mukavalta tyypiltä!

  • Hihihh!!se on kyllä tullut joo telkkarista varmaa 15 kertaa 😉 Kiitos <3

 8. Mun mielestä ilona on aina kaikista kauneiten stailattu! Muut ei tunnu panostavan tarpeeksi meikkiin tai hiuksiin.. Ilonalta tosin olisin odottanut tuplavoittoa, harmi että toinen pokaali oli väärän värinen 🙁 Toivottavasti vetää lahdessa vieläkin kovempaa!

 9. Mun mielestä ilona on aina kaikista kauneiten stailattu! Muut ei tunnu panostavan tarpeeksi meikkiin tai hiuksiin.. Ilonalta tosin olisin odottanut tuplavoittoa, harmi että toinen pokaali oli väärän värinen 🙁 Toivottavasti vetää lahdessa vieläkin kovempaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta