Elämme jänniä aikoja

Näin ne vuodet kuluu ja nyt on tasan vuosi, kun itse täristen pakkasin laukkujani kohti Jyväskylän karsintoja. Muistan vielä niin elävästi sen viikon ja kuinka paljon nautin pitkän työn tuloksista. Kisaviikonloppu menee aina ihan hujauksessa ohi, ensin rekisteröidyt perjantaina, jonka jälkeen odotat vain omaa kisapäivääsi. Sen koittaessa kaikki on valon nopeudella ohi! Parhaimmassa tapauksessa saat tuliaiseksi pokaalin ja parhaimman palkinnon mitä karsinnoista voi saada, jatkopaikan SM-kisoihin. Siitä se urakka vasta alkaakin!

image

En olisi uskonut, että olen näin täpinöissäni tulevista kisoista! Olen koko päivän fiilistellyt kaikkien kisailijoiden kuvia ja snäppejä, kun he ovat matkalla kohti Jyväskylää. Voi pojat pystyin samaistumaan siihen ”kuplaan” missä he nyt ovat! Ajattelinkin raportoida teille huomisen ja Sunnuntain tuloksista, koska aijon tiivistiisti seurata mitä huomenna beginnereissä tapahtuu ja Sunnuntaina yleisissä sarjoissa 😉

Huomenna on MOTIVAATIOMIEHEN syntymäpäivät, olin jo järjestämässä herralle vähän isompaa synttäriyllätystä, mutta sain käskyn nyt säästää rahaa, koska olemme muuttamassa heti kun uusi koti nyt vaan löytyisi! Siitä puheenollen, kuinka vaikea on löytää asuntoa? Välillä tuntuu aivan liian vaikealta ja kuluttavalta. Asunnon joko pitää olla täysi pommi, jotta sen voisi räjäyttää ja rakentaa juuri sellaiseksi kuin haluaa. Tai sen pitää olla kivasti remontoitu, hyvän mallinen pohjaratkaisu, alapohja pitää olla kunnossa ja sinne konkreettisesti pitää ihmisen mahtua ( älkää kysykö miksi, Joni voi vastata), pihaan pitää mahtua palju, mieluusti yksitasoinen, ei tasakattoista, ei 500 € yhtiövastiketta, hyvä taloyhtiö yms yms.. Joten asunnon etsiminen ei todellakaan ole helppoa, jos varsinkin etsii vähän pidempiaikaista asuntoa. Uskon kuitenkin vahvasti, että se oikea tulee vastaan tavalla tai toisella.

Tulipas sekava ja monta aihetta käsittelevä postaus. Nämä asiat nyt on pyörinyt paljon mielessä, joten päätin myös teille avata niitä. Kiitos vielä tuhannesti kaikille, jotka lähetitte bloginne tähän postaukseen! Olen lukenut ja selaillut lämmöllä postauksianne ja ensi viikolla teenkin yhteenvedon parista Blogista jotka kolahti <3 Nyt virittäydyn kisaviikonloppuun ja lähdenkin proteiini ostoksille, jonka jälkeen suuntaamme perinteiselle perjantai-ilta treenille!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta