OHJE TÄYDELLISEEN RUSKETUKSEEN

*yhteistyössä Tanstore

Aurinko paistaa päivisin vielä todella nätisti, mutta ei rannalla pysty enään hankkimaan itselleen päivetystä. Itse tykkään ruskettuneesta ihostani, mutta valitettavasti Kyprokselta hankkimani päivetys on kovaa vauhtia kulumassa pois. Nyt on taas aika tarttua kirjaimellisesti purkkiin! Olen käyttänyt jos jonkinsortin itseruskettavia ja välillä ihan karmein tuloksin, nyt sain onnekseni mahdollisuuden kokeilla FOR ALL MY ETERNITY tanning moussea!

image

Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta tuote levittyy tasaisesti iholle ja kuivuu hetkessä! Tässä hieman listaa minkä takia itse en enään suostu vaihtamaan rusketustani muihin purkkeihin:

image

– Ei sisällä parabeeneja tai lisättyjä hajusteita
– Kuivuu nopeasti heti levityksen jälkeen, jolloin voit pukeutua ja jatkaa päivääsi normaalisti
– Takaa tasaisen rusketuksen eikä tahmaa
– Häipyy iholta tasaisesti kuten oikea rusketus
– Ei eläintestattu
– Sisältää opasvärin, jotta levittäessä näet mihin olet tuotetta jo iholla levittänyt

Vinkkinä, että kannattaa tilata myös levityshaska jos ei kotoa ennestään löydy nimittäin levittäminen on näin tehokkaampaa ja lopputulos on täykky!

image

Minulla kuivuu aina polvet ja kyynerpäät, joten saan olla sydän syrjällään aina itseruskettavien kanssa, että imaiseeko ne itsensä liian tummiksi. Enään ei ole sitäkään ongelmaa, koska levitän näille alueille ennen itseruskettavaa Exotic Coconut Body Butter ja lopputulos on tasaisen täydellinen, vaikka itse sanonkin. Itse rakastan hyvän tuoksuisia rasvoja ja tämä meni ehdottomasti TOP 3:seen. Onhan se kanssaeläjillekkin mukavaa kun vaimo tuoksuu trooppiselta 😉

Oletteko jo kokeilleet tanning moussea?

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “OHJE TÄYDELLISEEN RUSKETUKSEEN”

 1. Olen kokeillut Vitaliberatan tuotteita ja toimii todella hyvin! Kuinka usein lisäät tätä moussea? Väri kuitenkin varmaan jonkun verran kuluu treenivaatteiden alla tai ylipäätään saumojen kohdalta? Käytätkö koko kroppaan vai pelkästään esim jalkoihin?

  Kiitos kun jaksat postailla usein, käyn melkein joka päivä kurkkimassa onko jotain uutta 🙂

  • Kerran viikossa/ kahdessa lisäilen 🙂 Väri kuluu todella tasaisesti, joten se ei näytä pahalta vaikka ei heti lisäile päälle uutta kerrosta!

   Tuotetta voi käyttää koko kroppaan myös kasvoihin 🙂 itse käytän ihan koko kroppaan.

   Kiitos kun käyt kurkkimasssa <3ihanaa syksyä sinne!

 2. Tuli yllä olevasta kommentista mieleen, että käytätkö itse Vita Liberataa tai St. Moritzia? Osaatko sanoa, eroaako tuo For All My Eternity noista kauheasti?

  • En ole kokeillut noita tuotteita, mutta suosittelen kokeilemaan FAME:tä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta