Julkisuuden hinta?

Onneksi nuori Krista ei saannut opetusta mikä voi olla julkisuuden hinta. Olin 19 vuotias nuori tyttö, jota pyydettiin ip-lehden ”takasivuntytöksi”.. Tällä hetkellä 26 vuotias Krista on todella kiitollinen ex-poikaystävälle, joka tokaisi ”jos menet mä en sit tunne suo”. Anteeksi jo etukäteen, jos joukossanne on entisiä iltatyttöjä, haluan kuitenkin avata omaa mielipidettäni näistä asioista. Monesti pistää miettimään, mitä nuoret ihmiset ovat valmiita tekemään julkisuuden eteen, mikä on sielun myymisen hinta esim Seiskalle? Tiedän, että näihin lehtiin joutuu myös tahtomattaan, mutta jotkut tekevät mitä tahansa päästäkseen otsikoihin, jotka yleensä eivät ole kauhean imartelevia.

Kristaseuna

Lajissamme on muutamia julkisuuden henkilöitä, jotka ovat tienanneet omaisuuden olemalla julkisuudessa ja heitä arvostan suuresti. He ovat tehneet sen hyvällä maulla ja muita ihmisiä auttaen! Jos mietitään esim. Pt:tä, mitä enemmän he ovat esillä sitä enemmän he todennäköisesti saavat asiakkaita. Itsekkin valitsin ns. tv:stä tutun ihmisen ensimmäiseksi ja toiseksi valmentajakseni. Joten ”hyvänmaun” julkisuudella voi olla hinta ihan kohdillaan!

En pidä itseäni julkisuuden henkilönä. Pelkkä ajatuski ahdistaa, jos omaa elämääni alkaisi joku ip-lehti kaivelemaan, koska teen sen täällä blogissa  aika hienosti jo itse 😉 Kyllähän se tuntuu välillä oudolta, kun huomaa jonkun ihmisen tunnistavan. Sen katseen kyllä tunnistaa eikä siinä oikein tiedä pitäisikö moikata vai ei 😉 Myös Joni on baarissa saannut motivaatiomies kommentteja tytöiltä, joka on ihan paras juttu, herra on aina yhtä hämillään 😀

Haluan antaa teille nuorille tytöille vinkin, jos haaveilette julkisuudesta. Tehkää ja toteuttakaa se niin ettette tule katumaan sitä 10 vuoden päästä ja ettei vanhempanne joudu häpeämään. Jos näissä onnistutte julkisuus on todennäköisesti sen kaiken arvoista 😉

Mikä on teidän mielestänne julkisuuden hinta?

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Julkisuuden hinta?”

  1. Hyvä kirjoitus! Valitettavasti aika harvalla on muuta annettavaa julkisuudelle, kuin tissivako 😀 Jos nyt puhutaan vain fitness-maailmasta, niin sieltä kyllä löytyy todella upeita persoonia ja ihmisiä, joilla olisi muille paljon annettavaa ja opetettavaa, mutta ovat tietoisesti halunneet pitää matalaa profiilia. Arvostan tätä suuresti, silloin ne treenineuvoja etsivät löytävät tämän ihmisen juttusille treeniasioissa, eikä heitä näe seiskassa ”Fitness-stara osti jugurttia” uutisissa.

    • Hahah nauroin kippurassa ”osti jugurttia” totta tuokin ja ketä nämä uutiset kiinnostavat 😀

  2. Minusta esim. eräs nykyinen fitnessammattilainen pilasi maineensa kun vuosia kekkuloi seiskassa, mulle tulee hänestä aina mieleen ylimielinen kiusaaja joka koristelee itsensä merkkivaatteilla. Varmasti on kasvanut henkisesti siitä, mut tää on se mielikuva joka mulle on jäänyt. Sen hälveneminen ottaa varmasti vielä aikaa. Toki saavutukset fitneksen parissa ovat hienot, sitä ei käy kiistäminen. Pointtina tässä se, että se lööppijulkisuus jää helposti mieleen ja sit oot vielä vuosien päästä ”missi-Mirkku” tai ”kurvi-Kaisa”…

    • Juuri näin, kerran leiman saannut aina leimaa kantava valitettavasti :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta