Kuka teistä BLOGGAA?

Monet ovat kertoneet kuinka tykkäävät lukea blogiani, koska kerron asiat rehellisesti ja aika avoimestikkin. Välillä on itsekkin pakko tulla lukemaan vanhoja kirjoituksiani, että miten henkilökohtaisia asioita sitä on tullut kirjoitettua. Onneksi ikinä ei ole tullut morkkista, eikä läheiseni ole koskaan sanoneet, että ”älä ihan kaikkea kirjoittele”. Vaikka kerron paljon elämästäni, on meillä kaikkilla se oma henkilökohtainen suojakuori, jota ei rikota edes täällä blogissa. Eli minullakin on ”luurankoja” kaapissa, joista en tule koskaan kirjoittamaan, mutta se on varmaan ihan sallittavaa.

image

Tänään mietin teitä rakkaita lukijoitani. Tiedän, että teidän joukossanne on myös bloggaajia ja nyt haluankin tutustua teihin. Nyt on syksy ja ihmiset enemmän ja enemmän viettävät aikaa muiden postauksia lukien, myös minä. Eli kommentoikaa ja kertokaa lyhyesti omasta blogistanne ja linkkiä, jotta pääsen paremmin tutustumaan teihin <3 Voisin nostattaa erillisessä postauksessa joitakin blogeja, jotka kolahtivat minuun jollain tavalla!

Oletteko mukana, no ei muutakuin kommentoimaan!

kristaseuna

19 vastausta artikkeliin “Kuka teistä BLOGGAA?”

 1. Moikka!

  Täällä yksi blogaaja kollega ilmoittautuu! 🙂 Irtisanouduin keväällä hyvästä vakituisesta työstä, saavuttaakseni unelmani ja päästäkseni tekemään työtä mistä nautin ja mikä on intohimoni. Osittain myös tästä inspiroituneena aloitin samalla kirjoittamaan omaa blogia, mikä toimisi ns. päiväkirjana, johon voisin purkaa omia ajatuksiani sekä jakaa tietoa ja vinkkejä liikunnasta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tällä hetkellä toimin siis liikunta-alan yrittäjänä, enkä ole päivääkään katunut tälle tielle lähtöä.

  Blogissani kirjoittelen monipuolisesti vähän kaikesta.. Omasta elämästä ja ajatuksista sekä jaan vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Käy ihmeessä kurkkaamassa lisää 🙂 http://fitnet.fi/blog/miiramari/ + vanhoja tekstejä löytää http://miira-mari.blogspot.fi/

  -Miikku

 2. Olet niitä harvoja kisapiireistä bongaamiani neitosia, joiden blogia seuraan. Olen aina pitänyt sun lavalookista, joten rupesin seurailemaan jokunen vuosi sitten. Oltaiskohan kisattu silloin samaan aikaan tms. urheilublogeja luen jonkin verran, mutta lähinnä äijänköriläiden ylläpitämiä.

  Mie puran lähinnä urapohdintojani omaan blogiini, urheilujuttuja en kirjoittele. Työhöni liittymättömät harrastukset ovat tämän hassun fitness-touhun lisäksi urheiluravitsemuksen ja liikuntalääketieteen opiskelu sekä kilpanyrkkeily.

  https://niinakallio.blogspot.fi/?m=1

 3. Hei! Olen seurannut blogiasi noin vuoden verran ja pidän blogistasi! Minäkin kirjoittelen blogia ja eniten kerron sinne ihan arjestani ja liikuntaharrastuksistani. Harrastan siis jalkapalloa, kuntosalia ja sählyä. Eikä ole ainakaan vielä käynyt rankaksi, kun jalkapallo on toistaiseksi tauolla koko joukkueella.
  http://www.ilonadblog.wordpress.com

 4. Moikka!

  Täällä yksi vähän taustalta seuraaja. Vaikutat kuitenkin niin aidolta tyypiltä, että oon mielelläni jäänyt seurailemaan 🙂

  Multa löytyy vähän erilainen blogi:
  https://annekatariina.com

  Lämpöä sun syksyyn Krista!

 5. Moikka!

  Fitfashionin blogeja on tullut seurattua useampi vuosi. Sinuakin siis seuraillut, vaikka itse fitness lajina ei ole minun juttuni. Tykkään kuitenkin sun tyylistä. Vaikka kisaaminen vaatii omistautumista ja selkärankaa, niin et ota kaikkea ja varsinkaan itseäsi turhan vakavasti. Itselleen ja elämälle pitää osata nauraa, ettei mene turhan synkäksi. 🙂

  Oma blogi keskittyy hyvinvointiin, joka sisältää liikunnan ja hyvän ruuan lisäksi kaiken muun mahdollisen. Eli kirjoittelen treenistä, syömisestä sekä pohdiskelen elämän menoa pilke silmäkulmassa. 🙂
  http://www.shapeup.fi/blogi/

 6. Moikka!

  Ensinnäkin täytyy sanoa, että ihailen sinua suuresti ja olisi kunnia jos vierailisit blogissani!

  Minulla on blogi jonka aloitin viime keväänä asuessani Espanjassa. Blogi on minulle kuin päiväkirja, ja alkupään postauksista löytyy juttua ulkomailla asumisesta. Blogia kirjoittaessa tärkeintä minulle on se, että minulla on pilke silmäkulmassa ja se välittyy myös lukijoille, mutta myös se, että haluan olla täysin aito ja rehellinen.

  Antoisia lukuhetkiä ;P

  http://cheekykaro.blogspot.fi

 7. Hellouu 🙂

  Mä oon seurannut sua reilun vuoden, ja blogisi kolahti aitouden takia.
  kirjottelen lifestyle blogia joka aluksi toimi treeniblogina, sen jälkeen kulki mukana vuoden mittaisessa reissussa Australiassa ja tällähetkellä en edes osaa kategorioida blogiani, kunhan höpöttelen. 🙂

 8. Alusta asti sun blogia ja kisauraa seuranneena,ihailen sua ja sun aitoutta ja rehellisyyttä tosi paljon 🙂

  Oma blogini sisältää melkolailla pelkkää fitnestä sillä se on oma ”fitnesskuplani”jossa on lupa jauhaa aiheesta loputtomiin 😉 kerron myös siitä kun kaikki ei mene niinkun elokuvissa ja olen joutunut mm.jättämään tänä vuonna kaksi kisapreppiä kesken.Blogissani on itselleni rankkoja aiheita mutta myös onnistumisia ja huumoria 🙂
  http://fitnesskupla.blogspot.fi

 9. Pidän sinun tyylistäsi kirjoittaa ja ennen kaikkea siitä, että uskallat tarttua ja ottaa kantaa vaikeisiinkin aiheisiin.

  Samaa yritän toteuttaa myös omassa blogissani. Olen jojoilujen jälkeen päättänyt tehdä vihdoinkin pysyvän elämäntapamuutoksen ja olen avoimesti pohtinut kaikkea siihen liittyvää blogissani. Jaan blogissani simppeleitä reseptejä, joita on helppo toteuttaa arjessa ja jotka maistuvat koko perheelle. Välillä höpöttelen myös kevyemmistä aiheista ja ennen kaikkea elämäni rakkaudesta, kaksivuotiaasta tyttärestäni.

  Olisi kiva, jos kävisit tutustumassa kirjoituksiini. Jatka samaan malliin, aurinkoista syksyä sinulle!

  http://www.elamaonsun.blogspot.fi

 10. Iso ilo, että olet kiinnostunut lukijoistasi ja meidän rustaluistamne. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita kurkkaamaan elämääni. Taustalla, kaukana varjoissa voitettu syömishäiriö ja nyt paljon arjen makuista, ironialla ja huumorilla höystettyä napinaa 🙂
  Sitä kaikkea täydentää laaduttomat, sumuiset , mutta sitäkin suuremmalla tarmolla otetut kännykkäkuvat.

  Käykää siis peremmälle:

  comefitme.blogspot.fi

 11. Olen seuraillut blogiasi säännöllisesti jo melkein se alusta saakka. Saan postauksistasi positiivista inspistä ja potkua päivään! 😊

  Oma blogini on lifestyle-blogi laidasta laitaan, keskittyen hyvinvointiin, ajatuksiin elämästä ja höpöttelyyn kaikesta aina koirista yrittäjyyteen: http://www.elamanisisaltoa.wordpress.com

 12. Moikka!

  Täällä blogia kirjoittelee 26v. nainen. Blogissani kirjoittelen elämäntapa-muutoksestani, lääkikseen hakemisesta ja kaoottisesta arjestani sekä kaikenlaisista mielessä pyörivistä asioista. Meidän kolme koiraa esiintyvät myös usein blogissa. 🙂

  http://katsekohtivaloa.blogspot.fi/

 13. Sun blogi on niin positiivinen, vaikka välillä on synkempiä postauksia, niin silti niissäkin on jotain positiivista asennetta! 😊

  Kirjoitan myös itse blogia, löytyy nimeäni klikkaamalla.

 14. Mä kisaan huomenna ensimmäistä kertaa bikinissä ja oon seuraillu sun blogia jo aika pitkään. Tykkään sun elämänasenteesta ja siitä kuinka positiivinen oot, vaikka välillä tulee heikompia hetkiä 🙂 Sain aika paljon anonyymejä kommentteja siitä, kuinka mun kroppa on sitä ja tätä, eikä mun kannata kisata, mutta sitte muistelin jotain sun aiempia postauksia ja annoin mennä toisesta korvasta sisään (+poistin anonyymeiltä kommentoinnin :D) http://www.lillalove.com/

 15. Löysin vasta hiljattain blogisi pariin ja pakko sanoa, että pisti hymyilyttämään. 🙂

  Viime aikoina on tullut selattua erilaisia fitness blogeja inpiraatiota hakiessa, jotka tuovat tälläiselle kuntoilusta innostuneelle tavan pullukalle pahan mielen ennemmin kuin piristyksen jatkaa omaa projektia. Painotetaan miten fitness vartolaan synnytään, miten kaunis tulee olla luonnostaan ja miten täydellinen itsekuri tulee olla, aina.

  Blogista huokuu positiivisuus ja aitous, joka pistää hyvälle tuulelle. Vaikutat valtavan sympaattiselta ja herttaiselta ihmiseltä, säilytä tuo positiivisuus.

  Kaikkea hyvää sinulle!

 16. […] jotka jollain tavalla koskettivat minua. Haluan tähän alkuun sanoa teille kaikille kommentoijille tähän postaukseen, iso kiitos ja jatkakaa kirjoittelua! <3 Nostan nyt pari Blogia, jotka todella saivat minut […]

 17. Olen seuraillut Fitfashion blogeja 2014 lähtien. Lueskelen näitä kategorioittain ja sen mukaan mitkä otsikot kiinnostaa mutta kyllä sitä huomaa myös tiettyjä blogeja seuraavansa ahkerammin kuin muita. Yksi blogi jonne tunnun eksyvän muita enemmän on sinun blogisi, varmaan vetoaa juuri se sellainen välittömyys ja rehellisyys teksteistä mikä saa lukemaan tätä. Toki on ollut myös mielenkiintoista seurata kisavalmisteluja sekä yleisestikin tätä elämäntapaa. Ihailen sitä kuinka hyvässä kunnossa olet pysynyt myös näin offilla!
  Kirjoittelen itse myös pienimuotoisesti blogia, aloitin ensin kirjoittamaan privaatisti elämäntapamuutokseni pyörteissä ja sitten olen jatkanut julkisemmin sen jälkeen kun nuo ensimmäiset tavoitteet oli saavutettu. Harrastan salitreenin lisäksi tankotanssia ja kaikenlaista akrobatia-henkistä kehonpainotreeniä ja puhun terveellisten elintapojen ja terveellisen ruuan puolesta. Blogini löytyy täältä: bestversionofmyself.vuodatus.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta