Päivän kolme hymyn aiheuttajaa

Pistää kyllä hymyilyttämään, koska tänään olen päässyt takaisin työelämään eli ihmisten pariin. Kotona tunnit tuntuivat välillä todella pitkiltä, kun odotin Jonin saapumista kotiin. Ehkä se on myös Herran mielenterveyttä ajatellen parempi, että pääsen päivisin puhumaan ihmisille, jotta illalla se kaikki ”puheripuli” ei kohdistu häneen 😀

Kehonhuolto
Hyvä kehonhuolto parempi mieli <3

Arvatkaa mikä myös pistää neidillä kovasti suupieliä ylöspäin! SALI, isolla S:llä! Ei pelkoa en lähtenyt vielä treenaamaan vaan menin venyttelemään ja huoltamaan kehoa. On nimittäin tuosta viikon makaamisesta ”pikkasen” jumissa kaikki paikat. Näin neljän viikon salittomuuden jälkeen tiedän, että tämä tauko teki pelkästään hyvää. Meillä kummallakin tuli kesän lopussa enemmän kiukku kuin hyvä fiilis treenien jälkeen, joten miksi pakottaa itseään? Olemme olleet kummatkin paljon, paljon enemmän ystävien kanssa ja se on tehnyt meille sen korvaavan hyvän fiiliksen <3 Nyt kuitenkin uskon, että Motivaatiomies on valmis motivoimaan minuakin kohti levypainojen maailmaa!

Pääsis jo treenaa!!
Vielä maltan ottaa vain selfieitä salin puolella, ensi viikolla alkaa kova treenaus! 

Varasin myös ensiviikolle ajan osteopaatille. Hävettää myöntää, mutta en ole koskaan aijemmin tätä kehonhuoltoa kokeillut, vaikka rankani on ollut pitkään aivan solmussa.. Toivon tämän auttavan myös selkäkipuihini. Onko teillä kokemusta osteopaattisesta hoidosta?

Vielä kolmaskin asia on mikä hymyilyttää meidän taloutta, nimittäin saamme huomenna Sofin hoitoon pitkästä aikaa! Eli viikonlopun vietän kotona tämän teräsmummon kanssa <3 Ehkä uskaltaudun myös kevyelle jumpalle viikonlopun aikana.

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Päivän kolme hymyn aiheuttajaa”

 1. Moikka! Tuosta osteopaatista on kyllä todella hyvät kokemukset ainakin täällä päässä!:) Minulla on seittemän vuotta kilpailu-uraa takana kiekon heiton ja kuulan työnsin merkeissä. Viimeisten vuosien aikana innostuin myös painonnostosta, jolloin selkä ja olkapäät alkoivat myös reistailla. En alussa osannut tehdä oikein mitään eikä valmentajani ollut yhtään tietoinen mistään kuntouttavasta vaan päinvastoin, reenit vain kovenivat. Syy miksi lopetin kilpailun ja painonnoston johtui juuri siitä ettei selkäni ja olkapäät yksinkertaisesti enää kestäneet.
  Äitini ohjeistuksella tajusin mennö osteopaatilla ja fyssarihoidoissa. Kilpailu-urasta on nyt noin kaksi vuotta ja säännöllinen kuntoutus loppuneet. Jos en olisi tajunnut mennä osteopaatilla, olisin selkäni kanssa aivan pulassa ja elämä todella rajoittunut. Rakastan liikkumista ja se on suuri osa elämääni. Tulisin hulluksi jos joutuisin rajoittamaan liikkumista. Voin hyvin samaistua tuohon sinun flunssa-ajasta johtuvaan liikkumattomuuteen ja turhautumiseen. Flunssa ei selvästikään ole meitä varten 😄

  Suosittelen osteopaatilla käyntiä, ja vaikkei olisi mitään loukkaantumista ennestään, sillä voidaan niitä ehkäistä:)

  Mukavaa syksyä Kribille ja treeni-iloa! Oot aivan ihana ja blogisi on todella motivoiva ja innostava! Jatka samaan malliin! ❤

  • Ihana kuulla, että sait osteopatiasta noin hyvän hyödyn! En pystyisi myös kuvittelemaan elämääni ilman liikuntaa, antaa se vaan niin paljon. Nyt ensimmäinen kerta hoidoissa ja saimme jo hiukan manipuloitua painetta pois nikamista. Tietenkin se vaatii enemmän kuin yhden kerran, jotta kroppa on tasapainoinen 😉

   Ihanaa syksyä Liisalle ja kiitos <3

 2. Kiitos Krista tätä oli ihana lukea; kehonhuoltoa väheksytään aivan liikaa ja laiminlyödään. Joskus salitreenin paikalla olisi se venyttely, kehonhuoltotunti tai putkirullaus parempi vaihtoehto, hyödyllisempi oman kehon toiminnan kannalta. Hienoa! Ja kiva kun saatte Sofin kylään, pistä kuvia jos viittit.

  • <3 kiitos! Sofi tulee taas sunnuntaina niin laittelen, vaikka ensi viikolla meidän toilailuista kuvia! Snäpissä enemmän 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta