Kun aloitat kaiken alusta

Tiedättekö sen tunteen, kun olet viikon homehtunut sängyssä, hikoillut viikon aikana 5l näihin ennen puhtaisiin valkeisiin lakaniin ja olet niin voimaton ettet jaksa edes välittää ja vaihtaa niitä? Huomenna pitäisi palata takaisin töihin, koska kuumetta ei enää ole, mutta yskää ja nuhaa senkin edestä.. Miten tämmöinen tauti voi viedä kaikki mehut? Viikko takaperin juoksin helposti tunnin yhteen putkeen ja nyt nousee sykkeet pelkästä roskien viemisestä.

image

Olen tällähetkellä suorastaan rapakunnossa, mutta otan sen haasteena! Kun se päivä koittaa, että uskaltaudun salin kahvan repäisemään auki kuukauden jälkeen, aijon aloittaa täysin nollasta. En halua ottaa mitään paineita treeneistä enkä odota sarjapainojeni olevan enään entisellään, mutta uskon vahvasti Kribin come backkiin! Nyt jo kuvittelen miten tuloksia alkaa taas näkemään lyhyessä ajassa, koska lihasmuisti! Nyt kroppani on täysin paineeton eikä lihaserottovuutta ole aikoihin ollut havaittavissa, mutta sepäs aiheuttaa minussa vain innostusta tehdä kovemmin töitä!

Myös minulla tämä nollasta kaiken aloittaminen on yhtä hankalaa ja kivistä kuin teille muillekkin, jotka kesän jälkeen alatte taas treenailemaan! Eli samassa pulkassa ollaan, mutta otetaan se hymyssä suin, koska vain itseämme varten tätä tehdään. Taas oppi arvostamaan terveyttä aivan  eritavalla tämän sairauden jälkeen <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Kun aloitat kaiken alusta”

  1. Moi! Sähän oot pt, oliks se nii? Tuli mieleen tosta sun postauksesta et oon aina miettinyt mitä se lihasmuisti fysiologisesti tarkoittaa? Ku aina siitä puhuttaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta