Jyväskylän NFE-karsinnat minun suosikkini

Tasan kahden viikon päästä on kisadiettiläisillä jännät paikat, kun he astelevat lavalle tuomareiden ja katsomossa huutavien läheisten eteen. Tämä vuosi poikkeaa muista, koska on vain yhdet karsinnat Fitness Classikin lisäksi ennen SM-kilpailuita. Bikini fitness beginnersejä on todella paljon, kun katsoin osanottaja listaa , joten kilpailu SM paikoista tulee olemaan kova. Valitettavasti suuriosa joutuu lähtemään itku silmässä kotiin, koska paikkoja jatkoon on vain rajoitetusti. Haluan kuitenkin nyt jo sanoa teille kaikille, jotka olette näin pitkälle päässeet, että olette voittajia! Olkaa ylpeitä itsestänne ja nauttikaa kisaviikonlopun jokaisesta minuutista, koska olette ne ansainneet.

Vuosi sitten karsinnoista <3
Vuosi sitten karsinnoista <3

Haluan tuoda nyt julki omia suosikkejani, joita olen seurannut jo vuosia ja osan näistä neideistä tunnenkin.

Bikini Fitness -163

image

Melina Keltaniemi, tyttö joka kevään kisoissa korjasi koko potin eikä ihan suotta! Muistan, kun Melina aikoinaan aloitti samassa valmennuksessa missä minäkin olin, siitä taitaa olla jo 3 vuotta aikaa. Neiti on kyllä tehnyt jäätävän duunin tähän hetkeen. Esiintyminen, rakenne ja kauneus on ehdottomasti Melinan vahvuudet. Uskon myös, että hän kerkeää saavuttamaan tarvittavan kireyden! Top 3 Melina varmasti nähdään.

Bikini Fitness -168

image

Emmi Juhala, nainen täyttä rautaa! Olemme monesti olleet Emmin kanssa samaan aikaan lavalla ja en voi kuin ihailla tätä naista. Fyysisesti ajateltuna hän on mennyt kisa kisalta jatkuvasti eteenpäin ja selvää kehitystä on tapahtunut! Henkisellä puolella Emmi on aina ollut täyttä kultaa ja saa hymyn jokaisen kasvoille positiivisuudellaan. Tämä nainen omistaa sellaiset pakarat mitä aina olen havitellut myös itselleni! Omasta mielestäni Emmi taistelee karsintojen voitosta, mutta ainakin top 3!

image

 

Pauliina Pakarinenneiti joka varmasti on karsintojen kireimmästä päästä. Pauliinakin on kilpaillut pitkään ja tehnyt huikeaa kehitystä kisa kisalta! Uskon vahvasti Pauliinan menestymiseen, kuhan poseeraus ja esiintyminen on hiottu viimeisen päälle. Uskon, että siihen on nyt kovasti panostettu ja neiti on valmiina räjäyttämään lavan! Top 3 nähdään ihan varmasti! Toivon, että karsinnoista avautuisi Pauliinalle paikka KV-kisoihin, koska siellä arvostettaisiin PP:n kireyttä.

image

Maija Haapanenoikea kaunotar! Seuraan tätä neitiä Ig:ssä ja uskon, että nyt tulemme näkemään kireän paketin myös Maijalta. Stailauksen ja esiintymisen mennessä nappiin Maijakin tullaan varmasti näkemään finaalissa.

Bikini fitness + 168 cm

image

Tea Tyvijärvi, super kaunotar! Isona plussana on esiintyminen, joka on rauhallista ja helposti katsottavaa. Lookki on mielestäni aina onnistunut! Kaikki on nyt kiinni kireydestä, jos Tea saa itsensä tarpeeksi kireäksi hän tulee varmasti olemaan finaalissa.

Innolla odotan karsinta viikonloppua, että pääsen näkemään tosin vain kuvista miten tytöillä meni! Karsintojen jälkeen teen teille uuden postauksen missä pohdimme kuka pärjäsi, miksi pärjäsi ja mitä minä olen tuloksista mieltä.

Ketkä ovat teidän suosikkinne?

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Jyväskylän NFE-karsinnat minun suosikkini”

  1. Oletko seurannut Ilona Siekkistä? Mikä hänen kunto on sinun silmään ja mitkä mahdollisuudet neidillä mielestäsi on? 🙂 Oma lempparini!

    • Ihan varmasti Ilona pärjää! Tykkään hänen rakenteestaan ja hirveästi kyllä nuori tyttö kehittynyt 🙂

  2. Kuulisin mielelläni monen mielipiteet Ilonasta… omaan silmään käy liiankin pieneksi tämä tyttö, eikä yläkropassa juuri ole lihasta. :/ Pelkään että voi olla liian kireä bikiniin. Itse en myöskään pidä dieeteistä jossa mennään niin alhaisilla kaloreilla mitä hän.

    • Ilona pärjää varmasti, mutta onko taas juniori-kilpailija? 🙂 En osaa vastata miten alhaisilla kcal hän menee, mutta kaikki kisadiettaajat tällähetkellä on aika alhaisilla 🙂

  3. Karsinnoista jatkoon pääsee Iines Karvinen, lahdessa voiton vie Johanna Hermans 😊

    • Kun teen SM suosikki postauksen on Johanna siellä ;)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta