ASIASTA TOISEEN

Flunssa-motivaatio ongelma-flunssa jne..  Tämä rumba on jatkunut taloudessamme nyt kuukauden verran ja alkaa kyllä pikkuhiljaa väsymään näihin tilanteisiin. Nyt on taas vuorostaan minun vuoroni olla flunssassa, kurkkussa tuntuu olevan iso kaktus ja syömisestä ei tällä hetkellä tule mitään.. Kävin eilen apteekissa hakemassa finreksiiniä, bafuciniä ja buranaa näiden avulla sain onneksi yöni nukuttua! Mistä tunnistaa tunnollisen työntekijän? Siitä, että hän sairastaa palkattomina vapaapäivinä.

image

Olen siis tänään muutenkin vapaalla ja treffaan tuossa parin tunnin päästä Karlan! Koska kuumetta ei ole en suostu perumaan lounastamme, täytyyhän minunkin syödä ja parhaiten se onnistuu jonkun valvonnassa 😉 Tukkatohtorini taikoo myös hiukseni tänään uuteen uskoon <3 Illalla onkin tiedossa pelkkää lepäämistä, jotta olen huomenna iskussa! Huomenna Myyrmäessä järjestetään VJS:n legendat cup ja voitte varmasti arvata, kuka meidän taloudessa on menossa ihan Zlatanina kentälle 😀 Viime sunnuntaina ostettiin herralle uudet nappikset ja viikko niitä on nyt muotoiltu. Te jotka seuraatte minua snäpissä olette varmasti huomanneet, että on täällä syöty jätskiäkin säärisuojaimet jalassa! Olemme siitä Jonin kanssa samanlaisia, kun johonkin ryhdytään tehdään se täysillä ja koko sydämestä. Onko teistä kukaan tulossa huomenna katsomaan pelejä?

Olemme edelleen asuntojahdissa.. Tämäkin on yllättävän kuluttavaa ja stressaavaa, vaikka meillä on koti eikä ole varsinaisesti kiire mihinkään. Asunto mihin viime sunnuntaina ihastuimme meni yhdessä vuorokaudessa, joku oli tarjonnut reilusti yli pyyntihinnan.. Ei auta itku markkinoilla vaan takaisin lähtöpisteeseen! Uskon aina, että kaikelle on tarkoituksensa ja varmasti löydämme unelmien kodin. Sovimme, että ennen Joulua tämän on tapahduttava, jotta saan laittaa jouluvaloja ja kuusen! Haluan myös ehdottomasti alkaa järjestää ystävillemme illanistujaisia, koska tilasta ei ole enää puutetta.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja pysykäähän terveinä <3

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “ASIASTA TOISEEN”

  1. Hei älä vedä Buranaa ja Finrexiniä samaan aikaan, ne vie toisiltaan tehoa ja haitat kuten mahaärsytys ja verenvuotoriski lisääntyy. Erikseen ne on oikein hyviä. Pikaista paranemista 😄. T. farmaseutti

  2. ja täällä hoitsu olis kommentoinu et jompaa kumpaa tai eri aikaan myös 😀 tsemppiä asunnonmetsästykseen!

    • Kiitos olen tämän illan ottanut nyt ne eri aikaa <3 🙂

  3. Parantumisia sinne, tunnollinen työntekijä! 🙂 Saako muuten udella millaista toimistotyötä teet, jotain contact center juttuja kenties? Kivaa viikonloppua! <3

    • Kiitos! Tänään takaisin töihin menossa 🙂 Ihan perus toimistotöitä teen. Ihanaa viikon jatkoa sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta