Minulla oli kaksi vaihtoehtoa

Aamuisin töihin lähtiessä on jo hämärää ja illat alkavat olemaan pimeitä ja kylmiä. Tämä on selvästi vaikuttanut motivaatiooni ja oman mielen kanssa kamppailuun. Muistatteko kun sanoin loman jälkeen, että synttäreiden jälkeen alkaa kovat treenit taas, no miten sen nyt ottaa..

image

En ole reiluun kahteen viikkoon astunut jalalla salin puolelle. Ajattelin arjen alkaessa, että treenaaminenkin tulee ”itsestäänselvyytenä” ja kovalla innolla. Nyt on myönnettävä ettei näin ole päässyt käymään. Sen verran olen oppinut omasta kropastani, etten sinne väkisin halua mennä siitä ei seuraa kun huonoja treenejä, kiukkua ja pahimassa tapauksessa loukkaantumisia. Lenkillä olen käynnyt, koska se lisättynä ulkona tehtyihin kuntopiireihin on maistunut hyvälle, paitsi eilen.

image

Sain synttärilahjaksi kauan himoitsevani juoksukengät, mutta silti kamppailin eilen valehtelematta 1,5h kotona itseni kanssa lähdenkö ulos vai enkö! Makasin sängyllä ja päätin, että pidän tänäänkin lepopäivän. Kunnes aloin miettimään viime syksyä, olisinko tuolloin jäännyt sänkyyn makaamaan kun treeni olisi ollut? EN! Tiesin jos nyt luistan itseni kanssa sovituista treeneistä tulee se toistumaan jatkuvasti! Minulla oli kaksi vaihtoehtoa, joko jäädä nukkumaan, koska väsytti ”niin” paljon tai lähteä aurinkoiseen säähän piristymään! Otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin, vaikka aluksi se tuntui todella tahmealta. Lopulta sain hyvän porrastreenin tehtyä ja mieli oli virkeä. Tuli onnistumisen tunne, kun en antanut periksi itselleni, suosittelen kokeilemaan <3

image

Nyt on Syksyn kisaajilla viimeiset viikot ennen karsintoja käynnissä. Ajattelin tällä viikolla raapustaa teille omat mielipiteeni kisailijoista ja omat suosikkini 😉

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Minulla oli kaksi vaihtoehtoa”

  1. Ihanaa huomata että kyllä sitä teillä kilpailijoillakin ja hyvässä kunnossa olevilla on vaikeuksia lähteä 😉

    Mä herkuttelin monta päivää liikaa ja nyt olo on kamala. Nyt pitää vaan jaksaa noudattaa terveellistä ruokavaliota, koska kyllä ne nesteet sieltä lähtee ja viikon päästä on hyvä olo. Tekisi vaan mieli lisää herkkuja:( sulla on oikeesti ihan huikee kroppa että en kestä!!

    • Ihan samanlaille me podemme välillä motivaatio ”ongelmia”, mutta se on vain omasta asenteesta kiinni kuinka se selätetään 😉 kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta