Toteutuisiko vihdoin toiveemme ja vielä syntymäpäivilläni!

Näin ne vuodet vierii eteenpäin ja tänään saavutin taas uuden numeron elämässäni, 26v. Äitini sanoin ”olet nuorempi nyt kuin koskaan enään tulet olemaan”. Tämä on pyörinyt koko päivän päässäni, kun heräsin biisiin ”hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain”. Myönnän, että olen potenut taas pientä ikäkriisiä. Onnekseni se kuitenkin aina häviää, kun juhlapäivä koittaa. Mitä ihmettä sitä ees ajattelee vanhenemista, se tulee jokatapauksessa! Kelloa ei voi pysäyttää ja parempi niin. Antaa ajan kulua ja otan kaiken vastaan mitä maailmalla on minulle tarjota <3

image

Olemme tänään käyneet kahdessa asuntonäytössä ja nyt ensimmäistä kertaa toisesta saimme tunteen, että tämä tuntuu kodilta! Illalla on ohjelmassa isännöitsijän papereiden lukua ja Joni soittaa huomenna pankkiin. Se voi olla, että pian Kulosaaren kotimme on vuokrattavissa ja me muutamme isoon kotiin! Ei nuolaista ennenkuin tipahtaa, mutta nyt todella toivon kaiken menevän nappiin! Olisihan se paras synttärilahja meille molemmille, että löytäisimme vihdoinkin pidempiaikaiseen asumiseen kodin.

Synttärikakku <3
Synttärikakku <3

Paljon on tullut ohjelma tilauksia ja saan tänään illalla loputkin lähetettyä, joten taas on tilaa uusille ihanille asiakkaille. Rakastan työtäni niin paljon, että juhlapäivänäkin on aikaa töille! Nyt kuitenkin menemme syömään ja ostoksille!

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Toteutuisiko vihdoin toiveemme ja vielä syntymäpäivilläni!”

  1. Onnea ❤️ Pidän peukut ja varpaat pystyssä että onni on teille myötäinen 😊

  2. Sulla on erityisen hyvä synttäripäivä,onnea näin jälkikäteen! Nimimerkillä; esikoistyttöni täytti sunnuntaina 1v❤️😍❤️😍

    • Kiitos Jutta! Toihan on ihab täydellinen syntymäpäivä 😉 <3 onnea sinnekkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta