Ei kannata tuhlata energiaa p*skan jauhamiseen

Ihmiset voivat olla todella jumia toisilleen, joka tarkoituksella tai ”vahingossa”. Olen monesti kuullut uusilta tuttavuuksilta, että minua olisi vaikea lähestyä ja vaikutan ylpeältä. Nämä eivät tosiaan ole uusia lausahduksia vaan nuoresta saakka olen kuullut samoja juttuja. Onneksi 90% mielipide muuttuu heti, kun pääsevät tutustumaan minuun paremmin! Johtuukohan moiset ajatukset siitä, että sanon asiat suoraan ja minulla voi olla vahvat omat mielipiteet?

image

Nuorempi Krista olisi ottanut näistä huhupuheista ja seläntakana pahan puhumisesta syvästi itseensä. Mutta tällähetkellä omassa elämässäni tapahtuu niin paljon, etten jaksa käyttää positiivista energiaani näiden asioiden vatvomiseen ja miettimiseen. Haluan kuitenkin kaikille ihmettelijöille sanoa, että olen oman onneni seppä! Teen käytännössä jokaikinen päivä töitä. Reissussakin jokaisena päivänä, joko tein ohjelmia, kirjoitin blogia tai vastailin sähköposteihin. Tämä on työ mitä rakastan, siksi se kulkee matkassani mukana sijainnista riippumatta <3

Keskitytään kaikki omiin huoliimme ja omiin elämiimme!

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Ei kannata tuhlata energiaa p*skan jauhamiseen”

  1. Totta höpiset!
    Blogin kautta susta saa kuiteski vain ja ainoastaan sympaattisen kuvan.
    Asiasta nakkisoppaan, satuitko tänään aamulla puol 10 aikoihin liikkia hakaniemen metroasemalla? Meinasin tulla moikkaa, mutta en sitten kehdannut kun en ollut ihan varma.

    • Kiitos <3 Olin joo metrolla liikkeellä hakaniemessä puol 10 🙂 olisit tullut vetäsee hihasta!

  2. Olet niin oikeassa, kuin suoraan omasta suusta sanottu. Miksi sitä omaa pahaa oloa purkaa muihin? Hyvä ettet välitä ja keskityt omaan elämääsi. Jokaisella saa olla omat mielipiteet, elämäntavat, arvot ja tekemiset. Olisi kiva lukea mitä teidän koiralle kuuluu.

    • <3 Sofille kuuluu niin hyvää! Onneksi se pikku pallero tulee taas meille hoitoon pian! Ei ikinä uskoisi, että neiti painaa 3 leikkauksen jälkee kaasua enemmän pohjaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta