MUUTOS KEHONKOOSTUMUKSEEN

*yhteistyössä Tmi Krista Seuna

Viralliset kesäkuukaudet ovat nyt takanapäin ja toivottavasti niistä jäi herkulliset muistot meille kaikille, ainakin minulle jäi. Näistä muistoista voi olla myös konkreettinen todiste vyötäröllä, josta moni haluaa nyt päästä eroon. Itselläni on viikonloppuna syntymäpäivät, joten oma kesäkilojen ”kevennyskausi” alkaa heti ensi viikon maanantaina käyntiin!

Kehonkoostumus

En pysty tarpeeksi painottamaan ravinnon merkitystä halutessasi muuttaa kehonkoostumusta. Tietenkin liikunta edesauttaa asiaa, mutta väitän, että pelkällä ruokavalion muuttamisella saa ihmeitä aikaan! En todellakaan suosittele enkä teekään asiakkailleni kisadiettimäisiä kituutus ruokaohjelmia, vaan laadin asiakkaan mieltymysten pohjalta terveellisiä ja fiksuja ratkasuja ohjelmaan. Eli jos tykkäät syödä ruisleipää me laitetaan se ohjelmaan! Olen itse oppinut kantapään kautta, että totaali kieltäytyminen on pitkällä aikavälillä pelkästään pahasta. Yleensä se kostautuu ja lähtee kokonaan käsistä. Joten yksi herkkuateria viikossa kuuluu myös minun ohjeistuksiin.

Säännöllisyys ja riittävä määrä ravintoa kulutuksesi mukaan on kaiken A ja O. Monesti asiakkaani ovat sanoneet, etteivät jaksa syödä kaikkea määrää ruokaa. Ruokamäärä aiheuttaa myös monesti aihetta epäillykseen, mutta vain syömällä aineenvaihdunta lähtee käyntiin ja kehonkoostumus alkaa muuttumaan! Lopputulos on aina ollut sama paino tippuu ja kroppa muuttuu!

image

Syyskuu on virallisesti alkanut tänään ja minun syntymäpäivä on kovaa vauhtia tuloillaan, jonka takia haluan tarjota teille -20% alennuksen henkilökohtaisesta ruokavaliosta tämän viikon ajan, joten laittakaa reippaasti sähköpostia osoitteeseen [email protected], annetaan yhdessä kesäkiloille kyytiä!

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “MUUTOS KEHONKOOSTUMUKSEEN”

  1. Tämä on itelle sellanen asia, minkä kanssa on paljon tullut taisteltua. Ei ikään kuin uskaltaisi syödä riittävästi. Tuntuu, ettei tulokset tapahdu riittävän nopeasti. Sitten tulee vähennettyä ruokamääriä, aineenvaihdunta hidastuu, ja nesteiden poistuttua homma pysähtyy siihen. Nyt olen syönyt ja treenannut ohjeiden mukaan jonkin aikaa, ja paino on pudonnut n. 0,5kg per viikko. Välillä tuntuu tuskastuttavan hitaalta, mutta tällä kertaa olen päättänyt luottaa ohjeisiin. Ja ehkä se puoli kiloa viikossa ei sitten olekaan pelkkää nestettä 😉

    • Hyvä!!! Juuri tuolla tavalla saat pysyvät tulokset ja rasva palaa! 0,5kg per viikko on todella hyvä vauhti, joten pää kylmänä <3

  2. aivan oikeassa olet; ruokavalio ratkaisee. ihmisten on vain sitä niin vaikea ymmärtää. liikuntaa on helpoiten lisätä koska se on kivaa tulee hyvä olo, mutta ruokavaliomuutokset epämiellyttäviä ja vaikeita. ja tuo ruokamäärä on itsellekin vaikea varsinkin kun syö puhtaasti saa kyllä vetästä aika paljon.

  3. Mutta ilman treeniä ei kroppa muokkaannu.vaikka syö kuinka oikein niin ei ne muotoa tuovat lihakset ruualla sinne pompsahda.

    • Olet oikeassa treenillä muokataan kroppaa myös, mutta vaikka treenaisit 7x viikossa salilla ja et syö oikein tuloksia ei synny halutulla tavalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta