Reissu kuvina!

image

Arki on palannut talouteemme, sen kyllä näkee ja tuntee. Nukuin todella pitkät yöunet, mutta silti kellon soidessa aamulla tuntui etten olisi kerennyt edes silmiä ummistaa. Työmatkalla katselin reissukuvia haikein, mutta onnellisin mielin kun sain kokea kaikki nämä ihanat hetket. Haluan jakaa ne myös teidän kanssanne! Suosittelen muutenkin matkustamista Kyproksen Protarakseen, jos haluaa varmaa lämpöä ja sopivasti säpinää. Kyproksella on myös Euroopan kirkkaimmat vedet, joten ihan ykkös lomakohde!

Protaraksen upea ranta <3
Protaraksen upea ranta <3
Löysin ihan lemppari laitteen!
Löysin ihan lemppari laitteen!
Merenelevät olivat uutta herkkua!
Merenelevät olivat uutta herkkua!
Miten vesi voi olla noin kaunista!
Miten vesi voi olla noin kaunista!
Aamu- ja iltapuurosta en luovu edes lomalla <3
Aamu- ja iltapuurosta en luovu edes lomalla <3
Aamulenkit <3
Aamulenkit <3

image

 

Kirppu on todella kätevä menopeli!
Kirppu on todella kätevä menopeli!
image
<3
Love you!
Love you!

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä aloittaa Syyskuu! Puss

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Reissu kuvina!”

  1. Jos oikeasti haluatte nähdä turkoosia ja hyviä rantoja lähellä niin suosittelen Fuerteventuraa, ruoka on myös mahtavaa sekä liikunta muodot. Surffauksesta maastopyöräilyyn, niin erinlainen saari kuin muut kanariansaaret ja hyvässä mielessä:) Sinne suuntaan jälleen kerran pariksi viikoksi ensikuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta