Kun pelko valtaa mielen

Pelkotiloja on monenlaisia ja ne voivat johtua mistä tahansa asiasta ihmisestä riippuen. On henkistä- ja fyysistä pelkoa. Itse eilen koin henkistä pelkoa, joka suorastaan muuttui fyysiseksi jalkojeni alkaessa täristä ja oksennuksen noustessa kurkkuun.

image

Sovimme Jonin kanssa perjantai iltana ollessamme Agia Navan tivolissa, että huomenna menemme siellä olleeseen Slingshottiin. Eilen saapuessamme ”pelipaikoille” oli pakko ensin käydä viinillä, jotta sykkeet hieman edes tasoittuisivat. Tunsin itseni todella rohkeaksi kunnes oli laitemaksun aika. Kasvot valahtivat kalpeiksi ja kylmä hiki valui pitkin selkää. Kymmenen minuuttia siinä mietittiin jäänkö katumaan jos en uskalla tulla, hyppäsimmehän tasan vuosi sitten 600m laskuvarjolla.

image

Ei en uskaltanut, jäin rannalle, mutta en ruikuttamaan. Joni meni reippaasti ja oli kuulemma todella huikea kokemus. Jäikö minua harmittamaan? EI, en ole pitkään aikaan kokenut selllaista ahdistusta, joten oli todella helpottunut. Vaikka en rikkonut rajojani tai ylittänyt itseäni, olen edelleen onnellinen etten mennyt. Jäihän minullekkin kokemus siitä, kylmähiki 😀

Huomenna on jo viimeinen päivä täällä paratiisissa ! Päätin tänään etten mieti kotiin paluuta vasta kun lento on laskeutunut kotiin. Arkea alan pyörittämään vasta keskiviikkona, kun palaan töihin. Siellä Suomessa on kuulemma ollut kova myrsky, joten pitäkää hatuistanne kiinni <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta