Muuttunut ulkokuori

Tämän rennompaa lomaa emme ole koskaan yhdessä viettäneet. Otsikko puhuu puolestaan, vaikka se on provosoiva! Eihän viikossa mitään rasvaa kerkeä tulemaan, vaikka söisikin huonosti ja epäsäännöllisesti niinkuin me täällä. Nestettä on toki tullut ympäri kehoa, joka johtuu ainoastaan ranskalaisista, pitaleivästä, rommicolasta ja viinistä 😀 Nämä herkut ovat maistuneet kuluneella lomalla, mutta olemme vain naureskelleet pehmentyneille kropillemme.

image

Mitä alkoholijuomiin tulee, ostimme 1L rommipullon ensimmäisenä päivänä huoneeseemme ja jokaisena iltana olemme ennen nukkumaan menoa ottaneet lasilliset rommicolaa sitruunalla. Eipähän ole tällaista tissuttelua ennen harrastettu, maassa maan tavalla. Nuorempana kun olin Agia Navassa ei se jäännyt tissutteluun vaan silloin juotiin shotteja viikko putkeen. Onneksi ajat ovat muuttuneet, vaikka Napan baarikatu oli eilisen perusteella aivan yhtä kauhea kuin 10v sitten.

Nissi Beach <3
Nissi Beach <3

Mitä syömiseen tulee on täällä helteessä päivisin todella vaikea syödä yhtään mitään. Päivisin olen juonnut kotoa tuomaani lihaproteiinia ja syönnyt hedelmiä. Yksinkertaisesti ei kiinteä ruoka uppoa. Auringon laskettua onkin tullut todella kova nälkä ja sen huomaa ruoka-annoksistani. Kun päivällä ei syö hiilaria on illalla syönnyt koko päivän edestä. Tämäkin kerää nestettä, joka minulla näkyy vatsan seudulla. Ei ole viimeiseen kahteen päivään näkynyt vatsalihaksia edes aamulla 😀 Asia on onneksi korjattavissa, mutta vasta kun kone laskeutuu tiistai aamuna Suomeen!

xoxo Kribi

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Muuttunut ulkokuori”

  1. Sä olet kyllä kuvottavan itsekeskeinen ihminen. Et oo onnellinen toisten puolesta vaan kateellinen ja ajattelet aina vain itseäsi. Huvittavaa on se, että ilmeisesti pidät itseäsi kovinkin positiivisena tyyppinä… haha. Mä kun seuraan monien upeiden mimmien kuten mm. Eevi Teittisen ja Emmi Lehtomaan blogia, niin niistä aina tarttuu itsellekin motivoitunut, hyvä fiilis ja inspiraatio. Sun blogissa ei oo mitään sellasta. Et mitään positiivista anna ympäristöön. Oot katkera ja vähän negatiivinen.
    Just an opinion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta