Ihan turisteina!

Päivät menevät valon nopeudella aina näissä paratiiseissa! Olenkin miettinyt pitäisikö näillä reissuilla välillä olla vain eikä säntäillä paikasta toiseen, jotta aika menisi hitaammin? Eilen teimme näin ja makasimme altaalla aamusta iltapäivään saakka ja SILTI kello tikitti paljon nopeammin eteenpäin kuin kotona. Se on nyt kestettävä ja nautittava jokaisesta tikittävästä ”valosekunnista”.

image

Lähdimme eilen alku illasta kävelemään ja päätimme vuokrata kirpun loppu lomaksi. Ai että, sitä riemun määrää, kun miehestä kuoriutuu ”pikku poika” ratissa. Löysimme kunnon niinsanotun vedätyspätkän, jossa sain kyllä välillä pidättää hengitystä! Tykkäämme reissata omatoimisesti, emme halua lähteä pakettimatkojen järjestämille retkille vaan vuokraamme kulkupelin ja ajamme juuri niille pienille sorateille mihin muut eivät aja. Yleensä niistä löytyykin upeimmat paikat.

image

Eilen olimme kyllä turisteina liikenteessä. Täällähän on ”väärän” puoleinen liikenne. Pariin otteeseen ajoimme vastaantulijoiden kaistalla, mutta ei siinä vielä mitään. Olimme tietääksemme vuokranneet 150 kuutioisen kirpun eli sen kuulemma pitäisi kulkea yli 50km/h vaan eipä kulje.. Lähdimme ajamaan Agia Napaan päin ja sanoin, että mennään kartan mukaan lyhyempää reittiä. Päädyimme moottoritielle, jossa saimme pari nauravaa katsetta, kun kirppu kulkee alamäkeen 50km/h muiden ajaessa 90km/h. Selvisimme ehjin navoin ja tänään taitaa olla reklamaation aika ennenkuin lähdemme kiertelemään saaren rantoja.

Vinkkinä vaan kun vuokraatte kulkuvälineitä ulkomailla, koe-ajakaa ne ensin 😀

xoxo Kribi

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Ihan turisteina!”

  1. Hahah meillä kävi kreikassa niin, että oltiin papereiden mukaan vuokrattu 300kuutioinen mönkkäri. Vikana päivänä eräs tarra mönkkäristä alkoi kuoriutua ja sieltä paljastui luvut 250 :DDDD hyvin oli sijoiteltu koska toinen tarra löytyi myös kriittisiltä pakoilta. Onneksi ei ollut niin suuri ero vaikka parempi puolisko olikin ihmetellyt miksei tää nyt ihan niin hyvin lähde.. 🙂 Mainittiin sitten asiasta kun palautettiin laite ja saatiin vaan vastaus ”I didn’t know either.” Joopa joo ;D

    • Hahaha!! Maassa maan tavalla, tää on just tätä 😀

  2. Ihanaa että ootte Motivaatiomiehen kaa bäk together. Oisko jotain vinkkejä miten selvitä parisuhdesolmuista? Ahdistaa ja tuntuu että elämä on tällä hetkellä murjottamista ja äyskentelyä. Äh, kunkaks voimakasluonteista (samalla herkkää) ihmistä yhdessä niin varmasti välillä tälläistä on. Kaipailen vain vinkkejä:)

    • Uskon että kaikilla pareilla joita yhdiståä vahva mieli ja omat halut (jääräpäisyys) on välillä suhde koetuksilla. Aika, oma aika on minusta paras lääke ahdistukseen. Jos menee hermo ota päivä tai kaksi vain itsellesi niin yleensä ne solmut alkavat aukenemaan. Kun suhdetta koetellaan ja niistä selvitään yhdessä on se tosi rakkautta ja halua olla toisen kanssa, vaikka se ei aina ole helppoa. Tsemppiä ja pitkiä hermoja sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta