+40 astetta

Kaksi ihanaa päivää takana Kyproksen Protaraksessa. Saavuimme eilen aamupäivästä hotellille ja olin aivan poikki, koska jouduimme heräämään aamulla klo 04.00 ja lentopelkoisena uni oli todella katkonaista. Eilinen päivä meni uima-altaalla ja vähän kierrellessä.

image

Tämä aamu alkoi aamulenkillä +40 asteessa. Oli pakko lähteä hikoilemaan, koska lentäminen kerää aina minulle kunnon nestepöhön pintaan! Tuossa kauheessa kuumuudessa pitkät housut jalassa kuitenkin aiheutti nestehukan. Yhtäkkiä alkoi jalka painamaan aivan liikaa, joten pysähdyin kauppaan ostamaan suolaa. Yön kun hikoilee huoneessa ei ole ehkä fiksuinta lähteä tuohon kuumuuteen juoksemaan ilman kunnon neste+suola tankkausta! Yhden teelusikallisen suolaa kun sain syötyä olo helpottui ja jaksoin kevyesti hölkkäillä hotellille aamupalalle. Jos joku ihmettelee miksi juoksen pitkät housut jalassa syy löytyy siitä, että minua yksinkertaisesti ahdistaa juosta sortsit jalassa. En halua, että pakarat vilkkuu 😀

image

Täällä kyllä hermo lepää, kun lämpöä riittää ja ruoka on taivaallista! Vähän hirvittää kuinka paljon painavampana tulen takaisin kotiin, mutta en ota moisesta stressiä. Koko syksyn ja talven kerkeää taas treenaamaan ja katsomaan mitä suuhunsa pistää! Lomasta pitää nauttia ja niin aijon taas tehdä <3

image

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “+40 astetta”

  1. Miksi pitää hikoilla hotellihuoneessa? Ilmastointi keksitty, kunnon unet reissussa ilmastoidussa huoneessa takaavat mukavan loman.

  2. Ihanaa reissua teille! <3 Tuo on kyllä niin oikein, että lomalla osaa ottaa rennosti, tämä muistutus taas tuli hyvään saumaan itsellekkin, sillä olen lähdössä pian minireissulle ja tyhmänä vähän jo stressannut sielä syömisiä. Ihan turhaa! Nauttikaa te sielä <3

    • Juuri näin Linda muista sinäkin nauttia ja ihanaa lomaa teillekkin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta