Päätin hemmotella Motivaatiomiestä

*kaupallinen yhteistyö

Meillä alkoi loma perjantaina ja tänään aamulla lentomme lähti kohti Kyproksen lämpöä! Tätä on kyllä odotettu kuin kuuta nousevaa, varsinkin Jonista on huomannut, että nyt ollaan pahemman kerran loman tarpeessa. Olen jo pitkään halunnut hemmotella tuota työnsankaria ja nyt huomasin loistavan tarjouksen offerilla.com sivuilla. Kerroin herralle, että nyt laitetaan jotain muuta kuin verkkareita niskaan ja lähdetään Kaisaniemeen.

Herra oli niin innoissaan :D
Herra oli niin innoissaan 😀

Meidän suhteessa tykätään mässäillä ruualla ja kun huomasin Lost in Helsingin kolmen ruokalajin vapaavalinnainen menu kahdelle hintaan 39,00€ ei ollut kahta sanaa ettenkö veisi Motivaatiomiestä syömään! Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa kuinka herkullista oli!

Saat itse valita vaihtoehdoista alku-pää- ja jälkiruuan. Valitsimme kerrankin terveellistä hampurilaisten sijaan ja kyllä kannnatti.
Saat itse valita vaihtoehdoista alku-pää- ja jälkiruuan. Valitsimme kerrankin terveellistä hampurilaisten sijaan ja kyllä kannatti.
Alkupala
Alkupalat
Pääruuat
Pääruuat
Jälkiruuat
Jälkiruuat

Paikka on ihan ydinkeskustassa ja itse tykkäsin kovasti Lost in Henlsingin kodinomaisesta tunnelmasta. Palvelu oli todella ystävällistä ja ruuat sai nopesti eteen. Halusin hiukan muuttaa pääruokaani ja se onnistui heti, jossain paikassa se tuntuu olevan kovin hankalaa. Kummatkin lähti vatsat pullollaan pois ja se johtui ainostaan siitä, että ruoka oli TODELLA hyvää, kiitos!

Offerilta löytyy jopa 50-90% alennuksella erilaisia mielenkiintoisia ja tarpeellisia palveluita kuten kampaamoita, ravintoloita, kauneushoitoloita, autokorjaamoja ja kuntosaleja. Offerilla toimii siten, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Tämän jälkeen ostat kyseisen diilin ja saat sen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin. Lahjakorttia liikkeessä näyttämällä saat lunastettua ostamasi palvelun. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa erikseen, vaan riittää, että vilautat lahjakorttia paikan päällä älypuhelimesi näytöltä. Eli todella helppoa!

Kantsii myös tilata Offerillan uutiskirje niin et jää koskaan enää paitsi kaupunkisi parhaista tarjouksista. Klikkaa tästä Offerillan sivuille ja tilaa uutiskirje

xoxo Kribi & Joni

 

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta