Ensimmäinen vauvakuume!

Viikonloppu on ollut ja tulee vielä tänään olemaan täynnä toimintaa! Huomen aamulla klo 07.00 meillä nousee kone kohti lämpöä ja rentoutumista. Alkuviikon olin kuumeessa, mutta torstaista lähtien pääsin treenaamaan, joten fiilis on myös sen suhteen todella hyvä. Viikonloppuna halusin kiritä alkuviikon treenittömiä päiviä, joten olen eilen ja tänään tehnyt tuplatreenejä.

image

Olimme eilen ystäväpariskunnan luona grillailemassa ja viettämässä aikaa yhdessä. Heillä on 4kk ikäinen pieni poika ja nyt on pakko myöntää, että pienen pieni vauvakuume lähti kotimatkalle mukaan. Alkaahan minullakin kahden viikon päästä olemaan ikää sen verran mittarissa, että vauvakuume on sallittu <3. Varmasti kaikilla naisilla herää äidilliset vaistot, kun pieni ihminen itkee ja näin kävi myös minulla eilen. Miten semmonen pieni ihme voi viedä sydämmen täysin?

Kaljakanaa, oli muuten taivaallisen hyvää!
Kaljakanaa, oli muuten taivaallisen hyvää!

Kohta lähdemme Jonin pikkuveljen syntymäpäiville ja sen jälkeen asuntonäyttöön! Kyllä en ole teille vielä kertonutkaan, että olemme etsineet isompaa asuntoa jo tovin. Kesäkuukaudet kuitenkin olivat todella hiljaisia asuntomyynnin suhteen, eikä mitään varteenotettavaa ole tähän menessä löytynyt. Toivotaan, että pian tärppäisi. Sen verran voin kertoa, että oman asuntoni tulen laittamaan vuokralle ja olemme muuttamassa pois Helsingin jytkeestä. Asunto omalla pihalla eli emme tule muuttamaan kerrostaloon.

Aamulenkki maisemat <3
Aamulenkki maisemat <3

Näiden kaiken lisäksi minulla on Jonille yllätys, jota en voi kertoa vielä täälläkään ettei ylläri menisi pilalle, mutta pientä hemmottelua tiedossa illalla, josta kerron teille myöhemmin 😉 Emme tietenkään kummatkaan ole vielä pakanneetkaan, joten saa nähdä tuleeko nukuttua ensi yönä ollenkaan.

Näissä tunnelmissa toivotan teille ihanaa Sunnuntaita <3

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Ensimmäinen vauvakuume!”

  1. Tervetuloa Espooseen! Oma piha ja vauvakuume, Krista paranet ja viisastut nyt kovaa vauhtia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta