Sinun ja minun vuosipäivä

Kohta alkaa olemaan Blogini 1v syntymäpäivät ja se kyllä herättää todella paljon tunteita pintaan! Muistan, kun tämä oli vain kaukainen haave ja luin kymmeniä blogeja itse, sain niistä paljon motivaatiota ja inspiraatioita omaan elämääni. En halua kuulostaa ylimieliseltä sanoessani kuinka upealta tuntuu, kun nyt minä pystyn teitä motivoimaan ja juttujani oikeasti luetaan, vaikka niissä ei ole edes aina järkeä! Haluan siis kiittää teitä rakkaat lukijat, kun olette pysyneet ja kasvaneet huimasti tämän vuoden aikana, jonka olemme yhdessä kulkeneet <3

Pitkään pohdin itsekseni, että olisi kiva päästä kirjoittelemaan omia ajatuksiani ihan vain harrastuksen muodossa. Monet ystävänikin kirjoitti tuolloin ja kirjoittaa edelleen FF:llä. Susanna Mustajärvelle ensimmäiseksi uskalsin tämän sanoin ääneen. Tämä ihana nainen rohkaisi minua laittamaan asian vireille ja kuukauden päästä teille kirjoitinkin ensimmäisen postauksen! Muistan kuinka aluksi pahoitin mieleni ja kiukuttelin itselleni, koska sain paljon kommentteja monista kirjotus virheistä. Tietenkin niitä on edelleenkin, mutta olen oppinut paljon ”sydämeen mahtuu vain yksi ämmä” 😉

Muistellaampas matkaamme kuvien muodossa:

Durasell
Durasell
Ensimmäiset kisat bloggaajana :)
Ensimmäiset kisat bloggaajana 🙂
Toiset kisat.
Toiset kisat.
Ensimmäine kansi <3
Ensimmäine kansi <3
Tukka alkoi muuttua tummaksi.
Tukka alkoi muuttua tummaksi.
I LOVE DUBAI
I LOVE DUBAI
Tämä oli elämäni tähän mennessä surullisinta aikaa, olimme Jonin kanssa ''happi hyppelyllä''. Muistan kun otin tätä kuvaa Karla ja Eva olivat luonani ja olin todella onneton..
Tämä oli elämäni tähän mennessä surullisinta aikaa, olimme Jonin kanssa ”happi hyppelyllä”. Muistan kun otin tätä kuvaa Karla ja Eva olivat luonani ja olin todella onneton..
Kisat, jonka jälkeen päätin, että nyt on pakko hengittää.. Alku vuosi oli ollut henkisesti todella kuormittava, josta minun piti alkaa palautumaan niin fyysisesti kuin henkisestikkin.
Kisat, jonka jälkeen päätin, että nyt on pakko hengittää.. Alku vuosi oli ollut henkisesti todella kuormittava, josta minun piti alkaa palautumaan niin fyysisesti kuin henkisestikkin.
Näiden kahden avulla <3
Näiden kahden avulla <3
Lähdimme Barcelonaan yhdessä ja sen avulla olemme nyt tässä <3
Lähdimme Barcelonaan yhdessä ja sen avulla olemme nyt tässä <3
Budapest <3
Budapest <3
Tässä hetkessä elämä hymyilee, joten nautitaan näistä hetkistä!
Tässä hetkessä elämä hymyilee, joten nautitaan näistä hetkistä!

Haluankin ehdottomasti kuulla mitä te olette mieltä kuluneesta vuodestamme ja mitä ensi vuosi voisi tuoda tullessaan?

xoxo Kribi

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Sinun ja minun vuosipäivä”

  1. Oon seurannut sua jo kauan instagramin puolella ja aloin tietenkin heti lukemaan myös juttujasi täällä blogin puolella, kirjotat mielenkiintosia juttuja ja iso respect myös syvällisemmistä postauksista! Tuntuu siltä kuin oikeasti tuntis sut tosi hyvin vaikka blogi onkin aina pintaraapasu 🙂 lisäks oot tosi upean näköinen! Toivottavasti törmättäis vielä joku päivä irl, oot mieletön mimmi <3 ihanaa alkavaa syksyä ja nauti tulevasta lomasta täysillä!

    • Voi ei Janita miten ihana kommentti <3 tämän takia rakastan kirjoittamista, koska olette aivan uskomattomia, kiitos!

  2. Sulle sopii kyllä paljon paremmin tummat hiukset! 🙂 En meinannut tunnistaa ensimmäisistä kuvista ollenkaan 😀
    Luin vasta nyt ekan postauksesi, vaikka sinua seuraillut jo ties kuinka kauan 😀 Olet kyllä parantanut sekä kehittynyt tässä ajan kuluessa:) On myös hienoa, ettei ole pelkkiä sali sali pumppi pumppi postauksia 😀 Uuusia kirjoitelmia odotellessa ja ihanaa lomaa! <3

  3. Olen lukenut Fitfashionilla blogeja jo reilut puolitoista vuotta, mutta sinun blogisi on pompannut ehdottomasti ykköseksi viimeisen puolen vuoden aikana! Jokainen postaus on luettava ja mikäli ”lukutaukoa” on syntynyt, niin aina on ollut palattava siihen mihin viimeksi jäin. Tämä on kuin kirja ja eihän lukujen yli voi hyppiä 😉 Tosi freessi ja motivoiva blogi! Tsemppiä kaikkeen mitä teetkin 🙂

    • Eikä Heidi miten ihana kommentti, tuli ihan kylmät väreet miten hyvältä tuntuu kuulla <3 tsemppiä sinnekkin kaikkeen ja ihanaa syksyä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta