Hengissä.

Täällä alkaa olemaan tauti taltutettu mitä nyt pientä nuhaa vielä tuppaa olemaan. Huomenna menen takaisin töihin pariksi päiväksi ennenkuin alkaa viimeinen osa kesälomistani! Jos kunto sallii aloitan myös huomenna treenaamisen, mutta vain jos kroppa sen sallii ja tietenkin kevyesti mennään. Minulla on ollut todella pitkään selän kanssa ongelmallisia särkyjä, jotka ei oikeen hieromisella ole lähteneet. Huomenna illasta menen kuitenkin uudelle hierojalle Pasilaan, joka on paljon saannut kehuja fitness-kilpailijoiltakin. Toivotaan, että kuona-aine kertymät selästäni lähtisi nyt viimeistään liikkeelle ja kivut häviäisivät.

Viimeiset kaksi päivää olen kirjaimellisesti ainoastaan nukkunut ja herännyt syömään. Aina herättyäni olen katsastanut ilman ja aika syksyisen myrskyisältä on vaikuttanut, joten päätin kaivaa kaapista kaikki villasukkani esille ja nilkkasukat laitoin jo talvi säilöön.

Villasukkien aikakausi on alkanut
Villasukkien aikakausi on alkanut

Pakko kyllä myöntää, että on harmittanut todella paljon tämän viikon treenittömyys! Olen suorastaan puhkunut raivoa, kun olen ollut hereillä. Neljän seinän sisällä kaksi päivää on todella näköjään minulle kova paikka. Tykkään olla kotona, mutta en kahta vuorokautta putkeen! Välillä on päästävä pois, eli huomenna aamusta lähtiessäni töihin saattaa iso kivi tipahtaa sydämeltä! Ainoa asia mikä on iltaisin piristänyt on ollut Olympialaiset ja varsinkin telinevoimistelu. Kyllä on tullut nuoruus mieleen, kun noilla telineillä on itsekkin temppuillut <3

Täsää ei tainnut olla päätä eikä oikein häntääkään, mutta halusin kertoa teille, että hengissä ollaan ja huomenna toivottavasti jo iskussa!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Hengissä.”

  1. Moikka! Itsekkin oon kärsinyt pitkäkestoisista selkäkivuista/säryistä. Kivut alkoi salitreenien ohella kunnon noidannuolella ja ramppasin hoitamassa niitä hierojalla, fyssarilla, kiropraktikolla, fysiatrian erikoislääkärillä. Ym… Mikään ei auttanut kunnes eräs läheinen kysyi että onko mulla kunnon työkengät kun teen seisomatyötä. Hankin tylsät/ergonomiset eccot ja johan alkoi elämä helpottaa 😀 Nyt ei ole pitkään aikaan ollut mitään ongelmaa. En tiedä tilannettasi mutta tämä auttoi minulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta