Tähän on varauduttava

Milloin tämä syksyinen ilma rantautui Suomeen ja mistä lähtien illat ovat pimentyneet. Tänään aamulla tajusin, että ”manattu” Marraskuu on kovaa vauhtia tulossa ja se minun on kohdattava halusin tai en. Alkaessani näin hyvissä ajoin jo itseäni tsemppaamaan siihen pimeyteen saatan jopa selvitä hymyssä suin, vai selviänkö? Se jääköön meidän nähtäväksi. Jotenkin on huvittavan ärsyttävää, kun kuulee ihmisten puhuvan ihanista syysilloista, jolloin voi lattaa kynttilät ja takan päälle. Kyllähän se kuulostaa romanttiselta ja rauhoittavalta, mutta itse en ole vielä koskaan päässyt niin syksyisiin säveliin, jolloin se olisi ollut niin ”ihanaa”..

image

Koen tarvitsevani luonnonvaloa, jotta energiani säilyy ja mieleni pysyy positiivisempana. Olen ollut jo nuoresta tytöstä aivan varma, että olen syntynyt väärään maahan. Kaksi viime vuotta syksy on ollut myös odottamisen aikaa, nimittäin minulla on ollut kisoihin valmistautuminen ja kaikki siihen liittyvä ihana ”odotusaika”. Nyt ei ole mittään mitä odottaisin tältä tulevalta pimeydeltä, muutakun sateisia aamuja ja kosteita iltoja.

Onneksi reilun viikon päästä pääsemme vielä kahdeksaksi päiväksi varmaan lämpöön ja aurinkoon! Aijon imaista sen valon itseeni ja ladata akut aivan täyteen tuolla syksyä varten.

Tuntuuko kenestäkään muusta, että kesä ei kunnolla edes alkanut?

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “Tähän on varauduttava”

 1. Näköjään asioita voi kokea hyvin eri tavalla 😄 Itse olen todellakin valmis syksyyn, tuntuu että tämä kesä on kestänyt todellakin riittävän pitkään ku helteet alkoi heti vapun jälkeen.
  Syksy on mun lempi vuodenaika! Rakastan sitä kun illat alkaa pumentyä ja ilma on raikas!
  Ja nukun AINA ikkuna auki niin parasta on kyl alka yöt kylmenemään niin saa oikeen kääriytyä peittoon toisin kuin kesällä tuskailla sen kuumuuden kanssa kun ei saa nukutuksi. Tsemppiä sulle syksyyn ! 😊

  • 😀 hauska huomata kuinka eritavalla reagoimme vuodenaikoihin! Kun kuulen näitä positiivisia ajatuksia syksystä, ehkä alan itsekki siitä nauttimaan <3 ihanaa syksyä sinulle!

  • Hah, huomasin muuten nyt vasta tuon mun kirjotusvirheiden määrän ? what 😀
   Mutta siis tosiaan kannattaa ihan vaikka väkisin ajatella näitä positiivisia puolia syksyn tulossa, ja lähteä vaikka lenkille ja oikein keskittyä siihen miten raikas ilma voi olla ja kuinka kaunis luonto on kun lehdet varisevat ja kaikki on niin värikästä.
   Muistan muutamia vuosia sitten kun koin samanlaista valtavaa ahdistusta syksyn pimenevistä illoista, mutta tosian nykyään rakastan sitä !

 2. Mulla kans sellainen fiilis, että kesä ei kunnolla koskaan alkanutkaan mutta se ei johdu (pelkästään) säistä vaan siitä, että olen tehnyt läpi kesän kahta työtä ja kesälomaa minulla oli pyöreät 0 viikkoa.

  Silti olen valmis syksyyn, sillä työt loppuvat ja yliopisto alkaa niin saan hengähtää. 😀 Kuulostaa hassulta mutta todellakin odotan, että syksy tulee niin saan edes vähän vapaa-aikaa.

  • Ymmärrän täysin, että sinua helpottaa jos olet painanut niskalimassa töitä koko kesän :O

   Ihanaa syksyä ja nauti opiskelusta <3

 3. Onpa ihana lukea, että joku muukin ajattelee näin, kun kaikki ympärillä hehkuttelee kynttilänvalosta ja joulusta. Itselle pahinta aikaa ollut aina ja haluaisin vain nukkua talviunta. Olisinpa karhu 🙂 viime syksyn selvisin erilaisten vitamiinien voimin ja sitä aion yrittää myös tänä vuonna. Ja pitää keksiä mielekästä tekemistä josta innostua. Ja välissä vain hyväksyä että sohva kutsuu ja mikään ei innosta. Kyllä se aurinko sieltä taas alkaa paistelemaan. Tsemppiä sulle

  • IHANAA, että edes joku tietää miltä musta tuntuu !! Mä vedän kans vitamiini överit tulevana talvena, jotta selviää! Kiitos kun kommentoit ja loit uskoa <3

 4. ”Tuntuuko kenestäkään muusta, että kesä ei kunnolla edes alkanut?” Olen hokenut tätä kavereilleni jo monta viikkoa!! Mulla alkaa kesäloma viikon päästä, 19.8.!!! EI VIELÄ SAA TULLA SYYSMYRSKYJÄ :(( Viime syksynä olin vielä syyskuun alussa shortseissa ulkona mut nyt ei todellakaan tarkene ilman takkia ja pitkää vaatetta tuulen ja sateen takia…….

  • Voi ei Cara!! Toivon, että tulisi vielä intiaani kesä, mutta nytkin sataa niin paljon että huhhu! ihanaa kesälomaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta