ÄLÄ TEE PERÄSSÄ

Eilinen päivä oli todella tuskallinen, mutta ketään muuta en voi syyttää kuin itseäni. Jopa vielä tänään ihoa on kiristänyt ja fyysisesti ollut tosi huono olo, mitä on tapahtunut?

image

Olen ennenkin teille kertonut, että kaikki mitä teen teen täysillä. Sunnuntaina ammuin itseäni totaallisesti jalkaan herkuttelun suhteen. En tiedä onko minulla pohjaton vatsalaukku vai eikö aivoni saa signaalia, että nyt riittää! En siis tunne käsitystä ähky.. Sunnuntaina päätimme illasta laittaa ”elämän risaseks” ja ostaa kaupasta kaikkia herkkuja, joita on pidempään tehnyt mieli. EI HYVÄ IDEA! Ilta meni syödessä ja päätimme ottaa päikkärit klo 20-22, kyllähän se rasva,suola,sokeri yhdistelmä pistää väsyttämään. Herättyämme päiväunilta, oli herkkuja vielä jäljellä ja ne maistuivat muuten taivaallisilta. Tunnin kerkesin siinä napostelemaan, ennenkuin nuukahdin jälleen. Tällä kertaa onneksi suoraan yöunille, koska syöminen sai lopun!

Maanantai aamu klo 6.20 herään herätyskelloon! Olo oli aivan kamala. Tuntui, että sisälläni olisi sisällissota käynnissä ja vatsani oli räjähtämässä. Mielessäni kävi, miltähän se näyttäisi kun berliininmunkit ja sipsit kera mega-aterian levähtäisi seinille.. Tukala olo jatkui koko eilisen ja se kaikki moska mitä olin tunkenut sisääni ei ollut tullut ulos, joten jouduin illalla turvautumaan apteekin ihmeisiin. Yritin käydä lenkilläkin, jotta olo olisi keventynyt, mutta penikat huusivat kivusta parin ensimmäisen juoksuaskeleen jälkeen.. Nämä pari nestekiloa kropassani sai minut tajuamaan, etten koskaan enään syö samanlaista määrää pelkkää MOSKAA!

Eilen illan tuskat vatsan kanssa, älä tee perässä!
Eilisen illan tuskat vatsan kanssa, älä tee perässä!
kristaseuna

33 vastausta artikkeliin “ÄLÄ TEE PERÄSSÄ”

 1. Olisiko että olet vetänyt liian kurinalaista ruokavaliota? Kielletty hedelmä houkuttelee. En ihmettele jos herkut on ollut pannassa ja syömisestä tullut terveellisyyden suorittamista, silloin käy juuri näin. Ja jos treenaat kovaa niin yleensä tulee juuri tuo vatsavetäämitävaan pohjattomuus tunne. mutta hei jotain hyvää sentään; opit tuosta! ei ole epäonnistumista vaan oppimista ja kokemusta.

  • Hetkinen hetkinen 😀 vaikk minulla on ”tiukka” ruokaohjelma mitä haluan noudattaa, syön silti arjessa paljon enemmän kuin TODELLA moni muu! Syön myös viikottain kerran herkkuja, mutta en todellakaan tuollaisia övereitä. Herkut siis eivät todellakaan ole ollut viimeisinä 4kk pannassa..

 2. En ymmärrä miten tänne sun blogiin tulee näin inhottavia kommentteja. 😀 Edelleenkin näköjään monilla on harhaluulo, että jos syö terveellisesti niin syö jotenkin niukasti ja puutteellisesti, ennen kaikkea vähän! Minä ainakin syön 5 x enemmän kuin kaverini, jotka vetää niitä sipsejä ja voin hyvinkin samaistua sun olotilaan mikä herkkujen jälkeen on tullut! Vaikka herkuttelenkin nyt offilla 1-2 viikon välein, niin on se yksi yksittäinen poikkeava ateria kuitenkin ihan eri kuin sipsi-, karkkipussit, pullat, ym. jos ne kaikki kerralla syö. 😀 ja se väsymyksen määrä, huhhui!

  • Välillä sitä tulee itsekkin ihmeteltyä 🙂 onneksi itse kuitenkin tietää mikä on omalle keholle parhaaksi 😉

 3. Mitä olet mieltä seuraavasta ruokavaliosta laihtumisen/kiinteytymisen kannalta: aamupala rahka hedelmä leipää(kaura) lounas ISO salaatti/liha/vihannes kombo, välipala munakas (4valkuaista ja omena) ja iltapalaksi munakasta ja pähkinöitä. Annoskoot ovat erittäin isoja, mutta niin on nälkäkin 🙁

  • Etkö sä syö ollenkaan päivällistä/illallista? Ei ole ihme, jos on nälkä. Ja vaikka on kuinka isoja annoskoot, niin suurimmasta osasta noita ruokia saa kyllä todella vähän kaloreita, jos niitä laskee. Esim. valkuaiset, hedelmät, rahka, vihannekset – kaikki todella kevyitä, niitä saa kyllä popsia ihan hitosti sitten.

  • Syöt varmasti aivan liian vähän! Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta ruokaohjelmasta laita viestiä 🙂

  • Todella paljon! Mega-ateria x2 sipsipussi, karkkipussi ja pari munkkia. Tähän tyttöön uppoo 😀

 4. Hei ihanaa että en ole ainut tyhmä. Olin Berliinissä vkl reissussa ja söin ihan liikaa, siis söin brunssilla niin paljon että mun maha meinasi melkein revetä!! Se sattui niin paljon ja vielä ilallla mun maha oli täynnä. Se olo oli ihan järkyttävä ja tajusin ettei tossa oo mitään järkeä. Mä syön muutenkin aika kurinalaisesti niin en tiedä voiko tuo olla seurausta siitä..
  Joka tapauksessa maha oli niin kipeä että ei kiitos enää tuollaista! Miksi ihminen on niin tyhmä?? Miksei 300g karkkia riitä??!! Voi meitä!

  • 😀 en todella osaa vastata miksi se 300g ei riitä. Näistä opimme 🙂

 5. Ihan niinkuin mä perjantain ja lauantain välisenä yönä 🙈 vedettiin kunnon karkki ja sipsi mätöt kera suolapähkinöiden ja eiköhän sitten aamuyöstä ja aamulla meinannut laatta lentää 😶 No näistä övereistä oppii ainakin kohtuuden siinä herkuttelussakin! 😄 Tosin miksi se pitää aina oppia kantapään kautta…

  • Kaikesta oppii varsinkin kantapään kautta 😀

 6. Järjetöntä ahmimista, ei ole tervettä.
  Olen itse entinen syömishäiriöinen ja usein nämä kontrolloidut ruokavaliot ahmimisineen mässypäivänä kuulostavat pelottavan tutulle.

  • Väitän vastaan, minulla ei ole syömishäiriötä rakastan vaan joskus herkutella oikein kunnolla 🙂

  • Komppaan 🙂 Fitness vaan tekee siitä ns. sallittua. Ihmiset on vähän hassuja.

  • 🙂 Hassuja olemme kaikki omilla kömmähdyksillämme <3

 7. Krista been there done that! 😀 Itse syön terveellisesti, max 1 kerran viikossa kohtuullisesti herkutellen. Kerran sitten päätimme niin ikään puolisoni kanssa, että nyt muuten ostetaanki kaikkee mitä tekee mieli. VIRHE! Maha turposi ja pyykkilaudastani tuli varsinainen pesupallo 😀 😀 ..ja siitä seuraava päivä oli IHAN tuskaa ku koko kroppa oli täysin tukossa.

  Never again tai ei ainakaan ihan hetkeen 😀 Välillä pitää vetää överit 😉

  Ihanaa alkusyksyä sinulle ja kiitos kivasta blogistasi! 🙂 <3

  • Eikö ollutkin ihan tuskaa 😀 ihanaa että on ”sielun siskoja” <3 kiitos ja ihanaa syksyä sinullekkin!!

 8. Voisko johtua krapulasta tai valvomisesta? Silloin seuraavana päivänä herkut himottaa.

  • Olimme ulkona, mutta voin kertoa että ilman valvomista ja krapulaa (mitä minulla ei ollut) olisin pystynyt samaan ruokamäärään 😀

 9. Oot kyllä kaunein nainen, jonka oon ikinä nähnyt! <3 oot ollut jo pitkään mulle motivaation ja inspiraation lähde.

  • Eikä Mari tämä kommentti pelasti päiväni kiitos!! <3 iso halaus!

 10. ehkä sun kannattaisi jo synnyttää lapsi ja lopettaa tämmöinen pelleily ja vuosien kuluttaminen.

 11. Mä vedän cheattipäivät yleensä myös läskiksi, illalla saattaa olla turvonnut olo, mutta aamulla olo taas hyvä ja vaaka näyttää vähemmän kuin edellisellä viikolla 😀 joten ilmeisesti aineenvaihdunta skulaa aika hyvin.

  • Kyllä aineenvaihdunta tuolloin toimii todella hyvin! 🙂

 12. ”tiukka” ruokaohjelma varmasti altistaa övereihin. Ihmismieli ei aina pysy mukana näissä hommissa. On eri asia vetää tiukkaa ruokavaliota, kun olla stressaamatta ruokailuista. Nämä jutut voi tulla ihan alitajunnasta. Ruokamäärät on tietysti yksilöllisiä ja kova treeni vaatii paljon ravintoa, ei kyse varmasti nyt ole määrästä, vaan mahdollisesti ruokailujen suorittamisesta/laskemisesta.

  Ahmiminen ja apteekkituotteet, eivät todellakaan kuulosta hyvinvoinnilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta