Muutos suunnitelmiin

Meillähän piti alkaa nyt yhteinen ja samalla viimeinen kesäloma viikko Jonin kanssa. Viime tiistaina tuskastelin ikkunoiden pesun kanssa ja mietin ääneen ettei tämä tunnu yhtään lomalta! Samalla sekunnilla Joni laittoi viestiä ”saatko siirrettyä lomaa elokuun loppuun?”. Lomat, kun on lyöty lukkoon ei niitä yleensä niin vain siirrellä. Onneksi kuitenkin nyt oli kyse palkattomasta lomasta ja asia järjestyi. Seuraava viesti oli ”me lähetään sit Kyprokselle”.Huomenna palaan töihin ja kahden viikon päästä loma tuntuukin lomalta, kun sitä ei vietä kotona siivoten.

image
Housut @ Bumfit

Tämä on neljäs reissu meille tämän vuoden puolella. Olimme tammikuussa Dubaissa, toukokuussa Barcelonassa, heinäkuussa Budapestissä. Rakastamme matkustelua ja tingimme monesta muusta asiasta saadaksemme nähdä maailmaa mahdollisimman paljon.

Lähdemme pieneen paikkaan nimeltä Protaras, joten nyt on taas kaikki vinkit tervetulleita <3 Tunnen itseni todella onnekkaaksi, kun olen saannut matkustella elämäni aikana lukemattomia kertoja, onhan se elämän parasta ”huumetta”.

Toivotan itselleni ja samalla teille reipasta uutta viikkoa!

kristaseuna

11 vastausta artikkeliin “Muutos suunnitelmiin”

 1. Oon käynyt joskus samoihin aikoihin Protaraksessa kuin te olette siellä. Sen muistan että kuuma oli ja hyvän rusketuksen sain matkamuistona. Protaras oli kiva ja rauhallinen pieni paikka missä pystyi ottaa rennosti. Siitä meni bussit vähän isompiin kaupunkeihin ja Ayia Napassa oli hauska/vauhdikas vesipuisto. Ruoka oli todella herkullista ja merenranta lähellä. Snorklaus reissua suosittelen, oli ihanan kirkas vesi. Shoppailu mahdollisuudet oli aika heikot, enemmän lähtisin sinne nauttii elämästä 🙂 Sun blogia on ollut muuten mukava lukea ja iso plussa kun jaksat kirjoitella säännöllisesti. Olet selvästi positiivinen ja fiksu ihminen joka rohkeasti kirjoittaa omia mietteitään. Kivaa matkaa teille! 🙂 T: Toinen yhtä innokas matkailija

  • Pääasia olikin, että on kuuma ja rusketus on tuliaisena 😉 Olen ollut Ayia Navassa 8v sitten ja siellä tosiaan on yöelämä kohdillaan 😀 Me lähdetään nauttimaan elämästä ja toisistamme <3 Kiitos kovasti!

 2. Kypros on jees. Mutta mikäs tyyli tämä sitten on? Ei maximekko tälläkään kertaa.

 3. Oi ihanaa lomaa! Minullakin tiedossa samoihin aikoihin ulkomaanmatka, Kreetalle kylläkin 😊
  Olin viime vuonna juuri elokuun lopulla Kyproksella, Ayia Napassa ja voin sanoa että siellä ainakin hellettä riitti. Joka päivä lähemmäs 40 astetta ja lähes 100% ilmankosteus. Jos Protaraksella on mahdollisuus tehdä laivaretkiä, kannattaa sellaisella käydä. Ayia Napassa käytiin sellaisella ja oli aivan ihanaa kun laiva pysähtyi kahdessa paikassa ja päästiin uimaan aivan kristallin kirkkaaseen veteen ja muutenkin merellä seilaaminen auringonpaahteessa oli ihanaa 👌

  • Ihanaa kun kuumuutta riittää täällä alkaa jo olemaan syksy :O Ihanaa matkaa sinullekkin Kreetalle <3

 4. Laittelinkin sulle jo instassa viestiä, mutta tosiaan mun ystäväperheen sukellusfirma on juurikin Protaraksessa ihan Cavo Maris hotellin vieressä. Vedenalainen maailma on aivan käsittämättömän ihana! Itse olen menossa syyskuun alussa suorittamaan sukelluskokeen, sillä olen koko ensi toukokuun töissä Wolffin sukellusfirmassa 🙂 http://wolfdivers.webnode.fi/
  Protaraksen kauppakadulla on ihania pikkukauppoja, hyviä ja edullisia ruokapaikkoja ja muutava mukava urheilupubi, jossa on kiva istuskella iltaa viettämässä. Oma suosikkini on Rockafellas Bar. Joka ilta on aina joku live-esiintyjä 🙂

 5. hei nyt on pakko kysyä sun mielipidettä dubaista! oon kuullut niin ristiriitasia kommentteja ja itellä ois kiinnostusta lähteä kattoon millanen paikka se on 🙂

 6. Me olimme viime elokuussa agia Napassa, ja käytiin myös Protaraksella 😀 Niina sanoikin jo Wolfdiversista, ovat suomaainen perhe joka muutti Kyprokselle ja perustivat tuon firman 🙂 Ovat myös minun tuttavia ranskanbulldoggijuttujen kautta, joten vietimme heidän kanssaan päivän ja illan.
  Sukellusmahdollisuudet, ja vedet ovat siellä kuulemma parempia kuin monessakaan muussa näistä perinteisistä lomamaista, joten kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa.
  Jos käytte, viekää terkkuja 🙂

  • Oi ihanaa en malta odottaa!!! Kerron terkkuja jos menemme sukeltelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta