Minun tyylini X 4

image

Minulle oman tyylin löytäminen ei ole koskaan ollut ongelma. En ole oikeastaan koskaan ottanut asiasta sen isompaa stressiä. Toki toisinaan esimerkiksi juhliin lähtiessä tuntuu ettei mikään vaate istu saatika näytä hyvältä, tämä on varmasti jokaiselle naiselle tuttu ilmiö? Haluan luetella teille asioita, jotka toistuvat tyylissäni useasti:

  1. Airmaxit, nämä kengät ovat tulleet jäädäkseen talouteeni ja tyyliini. Niitä pystyy yhdistelemään niin juhlaan kuin arkeenkin. Ainakin omasta mielestäni. 18-vuotiaana oli aina pakko laittaa korkeimmat piikkarit mitä kaapista löytyi baariin lähtiessä. Nykyään Airmaxit jalassa valloitan tanssilattiat. Tottakai välillä on kiva laittaa korkeampaa korkoa.

image2. En koskaan ole pitänyt mekkoja omana juttunani, varsinkaan nuorena. Pahimpina vuosina ostin poikien lökäfarkkuja ja vissiin leikin isompaakin Räp-staraa 😀 Nykyään mekon voi nähdä ylläni useammin, kuin kerran vuodessa. Pidempi on parempi, eli maximekot on enemmän minun makuuni. En voisi rehellisesti edes kuvitella kireitä vesiraja mekkoja päälläni, vaikka olisi kesä.

image

3. Hiukset aina kiharalla. En tiedä mistä se johtuu, mutta tunnen itseni huolitellummaksi hiusten ollessa laineilla. Yleensä laineet kylläkin tulevat yön jälkeisestä letistä.

4. Housut, kyllä niissä on huomattavasti mukavempi olla. Varsinkin jos housut ovat mahdollisimman venyvää kangasta eli treenihousut 😀 Niissä kuljen 6/7 päivää viikossa ja on isoin osa tyyliäni. Niihin yhdistettynä tuulitakki on aika kova juttu.

Tämän päivän tyyliä, kun lähdin kaupungille.
Tämän päivän tyyliä, kun lähdin kaupungille.

En halua antaa itsestäni väärää kuvaa teille kuin mitä olen. Joskus laittaudun ja silloin saatan näyttää ”primadonnalta”, mutta suurin aika elämästäni kuluu treenivaatteissa ja nuttura kireällä 😉 Ihailen naisia, jotka jaksavat laittaa itsensä esimerkiksi töihin ihan viimeisen päälle!

Onko minulla varsinaista tyyliä vai olenko tyylitajuton. Se jääköön jokaisen omaksi mielipiteeksi, mutta näin minun on hyvä olla.

xoxo Krista

 

 

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Minun tyylini X 4”

  1. Veera varmaan tarkoitti ettei oo näkyny tyyliä blogissa mut päinvastoin!!! Ensinnäkin nää sun postauksistasi on joka kerta aivan super kiva lukea, olipa sit surua tai iloa…Mut elämä on:) Kiitos niistä! Oot ihan mahtava! <3 Ja tohon tyyli asiaan nii aina on tyyliä löytynyt, täytyy osata kattoo tarkemmin;) Ei se aina näy suoraan kuvista! Jatka Krista samaan malliin, mä jatkan blogin ja snäppien seurausta! <3

  2. kiva sporttinen tyyli sulla on ja pääasia että tunnet siinä itsesi mukavaksi. kiharat olisi niin ihania mutta kuluttaa hiusta liikaa. letit toimii mutta ei pysy kauan.

  3. Ihana oma tyyli sinulla. Sporttinen, muodikas ja freesi. 🙂 Ihanat nämä housut jotka vikassa kuvassa, löytyyköhän tuollaisia enää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta