VASTAUS

image

Olen itse itseni asettanut tähän asemaan, joten miksi valittaisin saatika pahoittaisin mieleni kommenteista mitä tekstini lukijoissani herättää?Tulin todella surulliseksi eilen, kun aloin lukemaan negatiivisia kommentteja, kuinka olin alittanut riman ja olen suorastaan ihmishirviö.. Nämä menivät pahasti ihon alle, koska tarkoitusperäni oli oikeasti pelkästään hyvä! Minulla ei käynnyt edes mielessä postauksen julkaisun jälkeen, että näin moni ihminen saisi näin väärän kuvan koko postauksesta. Se teki minut surulliseksi..

image

Olin eilen Karlalla yötä (onneksi) ja yhdessä luimme, kuinka tekopyhä ihminen olen kun laitan provosoivia kuvia ja  samalla kirjoitan ”pitää rakastaa itseään”. Mitä jos minä rakastan vartaloani tälläisenä kun se on ja en pelkää näyttää sitä, tekeekö se oikeasti minusta tekopyhän? Mitä jos olen tyytyväinen omaan ”vankilaani” vain, koska syön terveellisesti ja liikun säännöllisesti? Nämä kaksi asiaa tekevät minulle myös henkisesti hyvän olon. Miksi en pt:nä saisi tätä ehdottaa myös muille? Ne nuoret, jotka seuraavat minua, mitä jos he saavat kipinän ja alkavat syömään terveellisesti?  Mitä pahaa siinä olisi? Ihmiset, jotka oikeasti tuntevat Kristan tietävät, että tarkoitin koko isosta sydämestäni pelkkää hyvää.

Minulta toivottiin postausta, jossa kertoisin tästä huikeasta jalka ”projektistani”. Nyt kuitenkin nään parhaaksi, etten kirjoita siitä erillistä tekstiä, koska en halua toistakin kesäloma päivääni viettää pahalla mielellä. Kun aloitin tämän ”projektin” painotin sillonkin olevani tyytyväinen jalkoihini, mutta kaipasin jonkun haasteen kisojen tilalle. Rehellisesti en ole muistanut koko projektia, koska olen ollut tyytyväinen. Jalkani ovat sopusuhtaiset, koska olen syönnyt terveellisesti ja liikkunut säännöllisesti!

Toivotan teille kaikille nyt tasapuolisesti ihanaa Keskiviikkon jatkoa <3

kristaseuna

21 vastausta artikkeliin “VASTAUS”

 1. Luin kommentit ja oli kyllä aika ikävää tekstiä. Mielestäni postaus oli hyvä, eikä siinä ole mitään väärää jos haluaa muokata kroppaansa ns.vieläkin paremmaksi. Itsekin olen suht tyytyväinen kroppaani mutta silti käyn salilla lisää lihasmuotoja tavoitellen ja syön pääasiassa terveellisesti. 😄 Älä välitä negatiivisista kommenteista vaan jatka samaan malliin! 😊

 2. Ite ymmärsin kyllä kirjotukses just positiivisella tavalla, mikä varmasti oli tarkotuski. Saan tosi paljon motivaatiota treenaamiseen & puhtaasti syömiseen sun blogista, sun luonteesta ja myös sun kropasta. Allekirjoitan sen täysin, että treenaaminen ja oikein syöminen on nostanu mun itseluottamusta ihan älyttömästi, koska voin sisältä hyvin, oon terve ihminen. Aina on tälläsia, jotka käsittää asian väärin ja niille ei vaan voi mitään. Sanon vaan, että jatka samaan malliin, kaikkia ei voi miellyttää. Mun mielestä edellinen kirjotus oli aivan Ok, ja kannustava. Tsemppiä Krista!

 3. Älä huoli Krista❤️ Teksti oli hyvä ja ihmiset käsittää ja lukee eri tavoilla asioita. Monesti ihmiset kirjoittaa valitettavasti ne huonot kommentit ja jättää hyvät sanomatta. Ihanaa kesälomaa sinulle!☀️

 4. Onko ruokavaliosi, joka koostuu kertomasi mukaan lähinnä riisikakuista, puurosta, tonnikalasta/jauhelihasta sekä tomaatista, salaatista ja muutamasta rasvanlähteestä, todella sinusta terveellinen? Postauksesi mukaan syöt kahdeksaa eri raaka-ainetta ympäri vuoden, terveellisen sijaan vaikuttaa hyvin suppealta.

  • Ainakin se on terveellisempi, kun mäkki-sipsi-karkki ruokavalio ? Itse syön näitä raaka-aineita, koska ne ovat minusta hyviä! Voisin halutessani syödä esim kanaa,papsikaa ja perunaa 😀

 5. Minun mielestä edellinen postaus oli hyvä! Olet terve esimerkki monelle nuorelle naiselle, joka kamppailee päivittäin itsetunto ongelmista joita ns. Nyky yhteiskunta asettaa. Mielestäni on ihanaa, että haluat jakaa tietouttasi terveellisistä elämäntavoista eteenpäin. Ja mitä blogissa oleviin kuviin tulee, mielestäni ne vaan lisäävät motivaatiota (ainakin itse koen näin). Odotan innolla reisi postausta. Ne ketkä ovat aktiivisemmin lukeneet blogiasi varmasti muistavat, että tarkoitus oli kaventaa ”ravihevosen” reisiä polttamalla lihasta 🙂

 6. Milloin tulee sitä reisien kavennus projektipostausta? Itsekin haluan saada reiteni pienimmiksi.

  • Ja siis selvennykseksi vielä, että luin postauksen mutta haluaisin että tekisit joku päivä sellaisen postauksen.

  • Katsotaan jos se postaus tulisi, kun myrsky laantuu. Annan ison vinkin, ruokavalio kuntoon niin alkaa reidet tiivistymään 🙂

 7. Eikä!! ja minä niin ootin just tuota reisipistausta tulevaksi!! vihaajat vihaa ja kirjoita mistä haluat!!!:)♡

  • Katsotaan Jenni kun myrsky on laantunut jos tekisin postauksen 😉 <3

 8. Hei,

  Itse ymmärrän miksi edellinen postaus aiheutti mielipahaa. Suurin syy siihen taisi olla tekstin alku, jossa toit esille kahden teini-ikäisen tytön keskustelun tyytymättömyydestä kehoihinsa. Viesti sinulta oli se, että se on surullista ja itsekin olet ollut siinä ja että kunpa kaikki rakastaisivat itseään sellaisina kuin ovat.
  Jees, alku oli hyvää tarkoittava. Kuitenkin loppuun ehkä hiukan mauttomasti (et varmasti tarkoittanut pahaa) aika yllättäen kerrot että hei laittakaa viestiä kaikki tyytymättömät niin laitetaan ruokavalio kuntoon. ÖÖÖ WHAT?
  Teini-ikäisistä puhuminen ja oman kehon hyväksynnästä ruokavalion kautta oman kehon hyväksyntään kuulostaa monien korvaan hyvin törkeältä, vaikka et olisi mitään pahaa tarkoittanut. Kun sitoo kaksi täysin erilaista kontekstia yhteen tekstii syntyy vaikutelma juuri siitä mistä moni sinua moitti.
  Monilla kun ei ruokavalion kuntoonlaitto auta siihen, että hyväksyy itsensä. Monilla sen täytyy kummuta sisältä päin. Annoit teini-ikäisille tytöille kuvan, että pinnallinen asia niinkuin ruokavalion kuntoonlaitto olisi vastaus tähän.

  • Palautetta saa antaa, kiitos siitä ja kivaa kesän loppua! 🙂

 9. Pää pystyyn Krista! Ei aina voi kaikkia miellyttää 😉 Itselleni ei jäänyt ristiriitaista fiilistä kirjoituksestasi. Ihmiset käsittävät asioita eri tavalla. Tykkään lukea blogiasia ja niin teen jatkossakin. Tsemiä! 🙂

 10. Itse olen mieslukija ja toivon että laitat toimivan reisipostauksen eetteriin jotta naisväestö onnistuisi tekemään reisistänsä herkullisemmat, sellaiset sirot ja jäntevät niinkuin Catherine Middletonilla on. Näin lapseni saavat suuremmalla todennäköisyydellä onnellisemman parisuhteen kuin minä.

  Millaisia ajatuksia tilanteeni herättää sinussa ja miten peilaat sitä feminismiin?

 11. Joskus tekstin takainen syvällinen viesti jää piiloon, jos se ei ilmene kirjoituksessa. En pahoittanut mieltäni postauksestasi, mutta ymmärrän, miksi jotkut pahoittivat. Eikä mikään oikeuta ihmistä puhumaan ikävästi toisesta.

  Toivon, että kuitenkin huomaat, miten jätit vastauksessasi vastaamatta kaikkiin kommentteihin.

  • Kaikilla toki saa ja pitääkin olla omat mielipiteet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta