Minkälainen nainen olen

Näin Facebookissa todella hauskan linkin sivulle, jonka takaa paljastui fakta ”mitä syntymäkuukausi paljastaa naisesta”.  Ainakin omalla kohdallani tämä on täysin tosi!

image

Syyskuu

Syyskuussa syntyneillä naisilla on hyvä itsekuri ja he ovat ystävällisiä ja kauniita niin sisäisesti kuin ulkoisesti. He ovat itselleen uskollisia, eli he eivät anna anteeksi petollisille ihmisille. He voivat olla myös kostonhimoisia, jos heitä kohtaan on käyttäydytty väärin. Heidän kostonsa ovat usein toimivia. Syyskuussa syntyneet naiset hakevat pitkäaikaisia suhteita lyhyiden romanssien sijaan. Suhteiden kestävyyden takia he odottavat paljon rakkailtaan.

Selvennetään asiaa hiukan:

 • Itsekuri. Kyllä kaikilla kisaprepin vetäneillä on pakko olla todella hyvä itsekuri! Houkutuksia on jokapaikassa, mutta ainoastaan ratkaisee se annatko niiden häiritä matkaasi kohti päämäärää. Olen todella ystävällinen, mutta jos minua kohdellaan huonosti kaikki näkee ja kuulee asiasta. Herne ei mene helposti nenään, mutta sen mennessä ei sitä enää kaivamalla pois saa 😀
 • Kostonhimo. Myönnän, varsinkin nuorempana jos minua kiusattiin niin nostin sarveni ja annoin samalla mitalla takaisin. Näin vanhempana kostonhimo on jäännyt ainoastaan mietinnän asteelle.
 • Pitkäaikainen suhde. Olen seurustellut elämäni aikana kolmesti. 2,5 vuotta, 5,5 vuotta ja nyt Jonin kanssa menty 2v yhdessä. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo 😉 Näinä ”sinkku” aikoina mitä elämässäni on ollut hurjan monta kuukautta en ole käynnyt kuin valehtelematta ehkä 3 treffeillä! Ne eivät ole minua varten, muutenkin on ollut todella vaikea antaa itsestään mitään. Tutustumis vaihe on ainakin omasta mielestäni todella kuluttavaa 😀

Käykää lukemassa omanne ja kommentoikaa pitikö yhtään paikkaansa! 

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Minkälainen nainen olen”

 1. Olen itse helmikuussa syntynyt ja repesin kyllä ihan totaaliseen nauruun, koska kuvaukseni osui enemmän kuin nappiin. ”Helmikuussa syntyneet naiset ovat romanttisia ja heitä tulee kohdella kärsivällisesti heidän jatkuvien mielialanvaiheluidensa takia. Kaikki eivät ymmärrä heitä näiden mielialanvaihteluiden takia. Nämä naiset osaavat ajatella abstraktisesti ja toimia vapaina sieluina. Jos petät helmikuussa syntyneen luottamuksen, tämä ei todennäköisesti palaa luoksesi.” Poikaystävä aina toteaakin, ettei minua voi ymmärtää millään, kun tunteet heittelee äärilaidasta toiseen ihan muutamassa minuutissa. 😀 Huhhuh, onpa kamalaa, hahah.

  Ja lisäksi vielä piti sanoa, että ymmärrän hyvin tuon kun sanoit että se tutustumisvaihe on hirveän kuluttavaa! En jaksa käydä treffeillä tai olla hirveän kiinnostunut uusista ihmisistä, kyllä sen pitäisi olla joku tosi spesiaali. Ehkä se on joku juttu, että haluaa tuttua ja turvallista ja etsinkin aina pitkäaikaista ja vakaalla pohjalla olevaa suhdetta. 🙂

  • <3 Kiva kuulla, että on muitakin anti treffaajia 😉

 2. Täällä myös toinen syyskuussa syntynyt ja ei olisi voinut olla osuvampi kuvaus🙈
  Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja täytyy kyllä sanoa, että innolla odotan postauksiasi. Olet jollain tapaa äärimmäisen kiinnostava persoona!
  Hyvää kesän jatkoa 😊

  • Ihana kuulla, että innolla siellä odotellaan <3 Motivoi todella paljon teille kirjoittelemaan! Ihanaa kesää myös sinne!!

 3. Mulla on tammikuu ja ei kyllä vastannut lainkaan… Tuosta sivuston tammikuu-kuvauksesta tuli mieleen joku tosi ylimielinen ja hirveä ihminen enkä kyllä ainakaan vapaaehtoiseksi tällaiseksi tunnustaudu 😀 ”Tammikuussa syntyneet naiset ovat mieluiten tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joiden älyllisyys vastaa heidän omaansa. He kommunikoivat vain samalla älyllisyyden tasolla olevien ja saman elämänkatsomuksen omaavien kanssa.” Ihan oikeesti mitä :DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta