FITNESS ON..

Fitness on jäännyt suurimmalta osin pois blogistani. Olen tehnyt sen tietoisesti, koska elämässäni on tämän kesän aikana ollut paljon muuta. En väitä ettei fitness-elämäntapa kuuluisi jokapäiväiseen elämääni edelleen, mutta nyt olen saannut reilusti lisää sisältöä sen lisäksi. Fitness tulee säilymään varmasti osana elämääni aina, sillä työskentelen pt:nä, elän ja hengitän terveellistä elämää. Ehkä myös masters-sarjassa minut voi bongata 😉

Kiitos Tomi Rehell <3
Kiitos Tomi Rehell <3

Tulevat syksyn SM-kilpailut aiheuttavat ristiriitaisia fiiliksiä. Minulla on muutama kestosuosikki bikinissä, joiden kisapreppiä seuraan innolla ja nostan hattua hurjille kehityksille! On tullut päiviä, jolloin on hieman haikea fiilis, kun en enää pääse samalle ”levelille” näiden kisapreppiläisten kanssa. Välillä olen taas kiehunut raivosta näistä #11weeksout ja ainoastaan syystä, että MÄKIN haluun olla niin kovassa kunnossa 😀 Teen myöhemmin syksyllä postauken näistä suosikeistani!

Olin ylpeä itsestäni.
Olin ylpeä itsestäni.

Tulevana syksynä on kuulemma ennätys määrä uusia kilpailijoita lavalla, joten yksi ”pikku” huomaustus teille. KUUNNELKAA sitä omaa kroppaanne! Minusta on maailman tyhmintä painaa peräsuoli pitkänä lappu kourassa vaan ja ainoastaan, koska näin pitää tehdä!! Tietenkin fysiikkalajeissa viedään kroppa äärimmilleen, mutta tässä kohtaa nousee esille valmentajan AMMATTITAITO! Karu totuus on se, että kuka tahansa saa sinut rasvattomaksi, mutta onko se terveyden menettämisen arvoista? Ei TODELLAKAAN! Itse olen todella tyytyväinen miten Harri ja Jari teki kaikki terveys edellä ja tässä sitä ollaan offilla aika kivassa kesäkunnossa, vaikka on tullut otettua löysemminkin. Eli aineenvaihduntani ei kärsinyt näistä kahdesta peräkkäisestä dietistä =ammattitaito.

Valmentajan ammattitaito on kaiken A ja O <3
Valmentajan ammattitaito on kaiken A ja O <3

On todella surullista kuulla, kuinka viime syksynä kisailleilla ei ole vieläkään alkanut hormoonitoiminta. Itselläni on aina jäännyt myös kuukautiset pois 1-2kk ennen kisoja, mutta on myös tulleet takaisin 1kk jälkeen! En halua paasata vaan olen huolissani, varsinkin nyt kun lastenkin fysiikkalajeista on ollut puhetta. Kaikilla meillä on omat mielipiteemme ja minun on: fitness on v*tun jees kuhan se tehdään yhdessä ammattilaisen kanssa ja omaa kroppaa kuunnellen <3

xoxo Krista

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “FITNESS ON..”

  1. Mä olin kanssa niin järkyttynyy kun kuulin yhdeltä samalla salilla treenaavalta tutulta, että edelleen on hiustenlähtöä, kuukautiset ei tule, väsy ym. dieettioireita. Ja kisapäivästä on lähes se vuosi! Valmentaja oli sanonut että aivan hyvin voi ottaa tavoitteeksi kevään kisat. Siis vaikka keho ei ole palautunut tässä ajassa edellisestä rutistuksestakaan. Ja tälläkin on monta bikinityttöä ”tallissa”. Tosi surullista, ja valmentajalla on vastuu kun nuoret tytöt luottaa heidän ammattitaitoonsa. :/

    Kiva että sulla on blogissa muutakin kuin fitnestä. Oot hurjassa tikissä!

    • 🙁 Nämä ovat todella surullisia tarinoita.. Kiitos kovasti! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta